Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Le van maradva a karom,...

Le van maradva a karom, többször szeretném edzeni egy héten hányszor edzhetem a kart?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 9. 20:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Minden nap
2014. ápr. 9. 20:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt ráállnék heti 2-re, kipróbálnék pár intenzitásnövelő technikát(vetkőző sorozatok, bedurrantó/huszonegyezés, szuperszettek, óriássorozatok, magas ismétlésszám, csak alapgyakorlatok).

Ha már tényleg semmi nem segít, akkor legyen heti max 2.

2014. ápr. 9. 20:12
 3/22 anonim ***** válasza:
A karod a legtobbet akkor fog nőni ha a fekvenyomasod/tolodszkodasod evezésed/huzodszkodasod halad felfele. Erre osszpontosits hogy ez menjen. És ezeket edzzd gyakrabban. Ne legyen kulon karnapod hanem inkabb minden mell/vall/hat/felsotest vagy ezek keverekének megedzese végén 1 gyakorlat bicepszre 1 tricepszre (pl ajanlom a fej folotti tricepsznyujtast, és a bicepszezest 45 fokos padon egyszerre a két kézzel beforgatással.
2014. ápr. 9. 20:17
 4/22 anonim ***** válasza:

"A karod a legtobbet akkor fog nőni ha a fekvenyomasod/tolodszkodasod evezésed/huzodszkodasod halad felfele. "

Ha ez így lenne, akkor a mellizom izolációját és megfelelő megterhelését nem is kéne nézni fekvenyomásnál, csak minél nagyobb súllyal edzeni, és örülni, hogy "halad felfele". Szóval a testépítés ezért nem a minél nagyobb súlyokról szól, mert az adott gyakorlattal a célizom minél nagyobb terhelését szeretnénk elérni, ami mind túl nagy mind túl kicsi súlyokkal lehetetlen. Szóval nem kell hülyeségekkel tömni a fejeket, hogy evezésektől fog a bicepsze fejlődni, meg minden okosság.

2014. ápr. 9. 20:20
 5/22 anonim ***** válasza:

Ne hülyitsd mar azzal h minden nap.. Persze koxosok nem edzenek minden nap karra. Bőven elég, ha egy heten ketszer edzel ra(en csak egyszer szoktam) Hatedzesnel jelentosen dolgozik a bicepsz, mellnel a tricepsz. En ugy csinalnam, hogy hetfon lemesz hát és lightos bicepsz utana. Kedden pedig mell es lightos tricepsz utana. Es penteken lemesz es akkor csak bicepsz, tricepszre gyursz. Ehez ajanlok neked mhp glutamin-t es sciteces bcaa-t amitol gyorsabban regeneralodsz. En szemely szerint bcaat edzes kozben szoktam inni, limonades izt ajanlok. Az a glutamin pedig azert jo mert 12 oraig folyamatosan ellatja a szervezeted glutaminnal, ezt pedig a feherje+ch shakembe tolom edzes utan.

Jó fejlődést!

2014. ápr. 9. 20:21
 6/22 anonim ***** válasza:
Máté jól írja(bár én a plusz aminosavat tömegelésnél hülyeségnek tartom, de ezen kár összeveszni). Az első válaszolót szerintem senki nem vette komolyan amúgy.
2014. ápr. 9. 20:25
 7/22 anonim ***** válasza:

A fekvenyomasnal nem kell izolalni. Az egy osszetett gyakorlat. Ha rendesen csinalod ugy hogy erosodj benne. Tehta teljes mozgastartomany a melleden megallitod 1 mp-re biomechanikailag lehetetlen hogy ne dolgozzon a melled. És hidd el hogy rendesen fog noni a tricepsze ettol ahogy a melle is. Ha arra figyelsz hogy erosodj a fekvenyomasban sokkal tobbet fog fejlodni a mellizma/tricepsze/válla.

Koncentralj ahol kell az izolacional.

2014. ápr. 9. 20:57
 8/22 D4nY válasza:

A bicepsz kis izomcsoportnak számít edzhető heti két alkalommal is de 2 nap szünet (min. 48 óra) mindenképp kell közte.

Több alkalommal ne edzd, mert csak az ellenkezőjét fogod elérni. Edzés területén a kevesebb több!

2014. ápr. 10. 00:57
 9/22 anonim ***** válasza:

"A fekvenyomasnal nem kell izolalni. Az egy osszetett gyakorlat"

Hogy a csudába ne kéne? Testépítés kategóriában vagyunk, nem erőemelésben. És nem kell a teljes mozgástartomány se, ugyanis nem kell egészen kinyújtani a karunkat.

2014. ápr. 10. 16:19
 10/22 anonim ***** válasza:
Előttem szólónak van igaza, egyébként a másik meg ha kinyújtod a karodat teljesen, az még az ízületeidnek is ad rendesen.
2014. ápr. 10. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!