Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje növeli az ízmot?

Eric.89 kérdése:

A fehérje növeli az ízmot?

Figyelt kérdés
sovány vagyok,2 hónapja gyurok,a fehérje jo nekem??
2014. ápr. 19. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Most is eszel fehérjét. Tudom, hogy a tápkiegre gondoltál, de tisztázni kell néhány dolgot.

Kell napi 2 g x testtömegkg fehérje. Azaz ha vagy pl 60 kg, akkor kell napi 120g fehérje neked. Ez mehet szilárd kajából is vagy egy része proteinporból. Lényeg, hogy legyen meg a mennyiség. De nem leszel attól izmosabb, ha tápkieget használsz, annál, mintha szilárd kajából viszed be a 120 grammot. Nem csodaszer, nem varázsital, csak sima fehérje az is, ami van a tápkiegekben. A szervezetnek mindegy, csak legyen meg a mennyiség.

Egyébként igen hasznos lenne edzés után egy protein + gyors szénhidrát shake.

Az egész étrend legyen rendben, nem elég csak a fehérjére ügyelni. Kell 4-6g x ttkg szénhidrát is és 1g x ttkg zsír is. Kalória plusz kell a fejlődéshez!

Olvasd el a sárga kapszula című könyvet, keress rá, mert így egy regényt kellene neked írni.

2014. ápr. 19. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha annyi Forintom lenne, ahányszor ezt megkérdezik..

[link]

2014. ápr. 19. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

ahogy írták, erről regényt is lehetne írni.

de fölösleges a betűket ide beírni, ott a gugli és majd olvasgatsz egy kicsit a témában.

2014. ápr. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!