Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális, hogy minden gyúrós...

Normális, hogy minden gyúrós edzésnapom után izomlázam van 2-4 napig?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi,hogy normális,hogy minden edzés után izomlázam van több napig? És ez jó vagy rossz?

Külön toló és külön húzó edzéseket szoktam végezni.

Toló napon: Mellre 4 gyakorlat, Vállra 4 gyakorlat és tricepszre pedig 2 gyakorlat.

Húzó napon: Lábbra 4 gyakorlat, Hátra 4 gyakorlat, Bicepszre 2 gyakorlat.

Az edzés módszerem az 1 nap edzés 2 nap pihenés.Úgy néz ki,hogy hétfő toló nap. csütörtök húzó nap vasárnap ismét toló és így forog tovább.

Tehát kettő toló vagy kettő húzó nap között 5 nap pihenőt tartok.

Azért gondoltam,hogy jó ez az edzésprogram,mert így mind a toló izmok és a mind a húzó izmokat keményen megedzve rendesen 5 nap alatt tudnak regenerálódni. A 3ik vagy a 4ik napon még mindig szokott izomlázam lenni,de a köv. edzésre mindig elmúlik és ez annak a gondolnám,hogy tökéletesen regenerálódott és ismét szét lehet őket edzeni.

Csak mint a kérdésem is volt normális,hogy minden edzés után izomlázam van?

2014. ápr. 18. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szoktál te rendesen nyújtani?
2014. ápr. 18. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Szoktam igen! Gyakorlatok közben pihenéskor és gyakorlatok befejezése után is. Erre mindég nagyon odafigyelek,mert félek a sérülésektől.
2014. ápr. 18. 10:57
 3/3 *Glissade* ***** válasza:
Teljesen normális.
2014. ápr. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!