Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a carboxot össze keverem...

Ha a carboxot össze keverem Fourstaral és edzés elött nyomom az mennyire jó?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Edzés után, ne előtte. Előtte minek? Utána kell visszatöltésgyanánt. Hiába túrsz magadba ilyesmiket edzés előtt, attól nem fog számottevően jobban menni. Ha mindenáron szeretnél előtte valamit magadba tölteni akkor kreatin, tesztoszteron, No fokozó, valami ilyesmi. De ezek is szinte teljesen feleslegesek.
2014. ápr. 18. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Edzés után kellene. Edzés előtt ne terheld a gyomrod.
2014. ápr. 18. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól olvasom, hogy azt mondod, hogy edzés előtt tesztoszteront szedjen? xd
2014. ápr. 18. 16:13
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat !

de a carbox CH ès azt edzèselőt kène nem?

2014. ápr. 18. 16:33
 5/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Edzés után használják a visszatöltés miatt. Értem amúgy a logikádat, az Isotecet pl sokan használják edzés előtt (kb fél órával), de én nem tartom indokoltnak az edzés előtti ch fogyasztást.
2014. ápr. 18. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Edzés után menjen a gyors ch és mindig fehérje mellé. Edzés előtt 1-1,5 órával egyél szilárd komplett kaját, amiben van összetett szénhidrát. Pl egy csirke-rizs-zöldség kombó jó lesz. Edzés előtt nem jó a gyors ch, mert ingadozni fog edzésen a vércukorszinted.
2014. ápr. 18. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi

ès a fehèrjèt a ch -val össze keverhetem ès úgy 300 ml tejben?

2014. ápr. 19. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
beleteszed egy shakerbe mindkettőt és mehet rá a víz. Én vízzel javaslom, mert nem rontja el a felszívódását.
2014. ápr. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!