Szerintetek ez jó egy mell edzésnek? ( 4*8 fekvenyomás 4*8 fekvenyomás 45 fokba,5*8 tárogatás géppel,5*8 csigás keresztezés)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 11:16
1/7 anonim válasza:
Jónak jó! Viszont mindig kell változtatni!Ha ezt követed hónapokig akkor hiába növeled folyton a súlyokat a tested hozzászokik a gyakorlatokhoz és nem fejlődik úgy ahogy kellene! Éppen ezért minden héten vagy legalább minden 2 hétben cserélgetni a gyakorlatokat!
3/7 SSanchez válasza:
Ha néccer nyóc megy akkor az elsőbe kevés a súly, szinte akkor király a súly ha első sorozatban beletudsz nyomni 10-et utána már csak 8-at. Mert ha 4 sorozaton át ugyanannyit tudsz belenyomni, akkor az első sorozatokban nem fárasztottad le eléggé, tehát kicsi a súly. Inkább nyomj piramisban, az a király.
4/7 anonim válasza:
Erőgyakorlatoknál piramis kell mindig. Ebből kifolyólag pedig a 4* kevés lesz. Szóval én ilyen 7*-re gondoltam. Odafexel és akkor bemelegítsz, majd pakolsz, pakolsz, pakolsz, végül pedig leveszel, leveszel. Ennyi.
A ferdepadon már elég 4*, feltéve ha nagyjából be tudod lőni, hogy mennyivel megy 8-10. Mert ahhoz kell tartani magad.
És áthúzás! vagy előredőlt tolódzkodás! Vagy valami menjen még a végére, mert ez kevés ám. Ja és tárogatás, meg ilyen izoláló gyakorlatokból nem elég a 8 ismétlés.
5/7 SSanchez válasza:
Utolsó, 4 gyakorlat kevés mellre? Te mennyit csinálsz 20-at?
6/7 A kérdező kommentje:
Kicsit variáltam, igy jo lesz?
3*8 keresztezés csigáson
3*8 tárogatás gépen
4*8 fekvenyomás
4*8 fekvenyomás ferdepadon
4*8 áthuzás
3*8 keresztezés csigáson
3*8 tárogatás gépen
ezt követően totális megsemmisülés
2014. ápr. 28. 07:54
7/7 SSanchez válasza:
Rengeteg gyakorlat, mondok neked hármat. Fekvenyomás ferdepadon, tárogatás, fekvenyomás egykezesekkel és le van edzve a cickód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!