Mennyi guggolás számít jónak 16 évesen?
16 évesen 4 sorozatot guggoltam 90-95 kilóval, 10 ismétléssel a sorozatokban.
majd két évre rá, junior bajnok voltam a superbodyn.
Nem tudom a hány kg vagy, de viszonyításnak írom:
65kg vagyok, 17/f, 80ba 8at guggoltam. Ez szerintem egy átlagos/átlagnál kicsit jobb teljesítmény.
Annó én 16 évesen és 65.5 kg-os testsúllyal rendelkeztem kb és 90-100 kg-al guggoltam az utolsó szériát, 8 ismétléssel.
Lábnyújtás is 88-90 kg körül ment.
Nem tarttam magam különlegesnek egyáltalán, se kiemelkedőnek. Ám tény, hogy sokan egyenes talpal sem tudnak guggolni, meg a másik, hogy kisebb súlyokkal dolgoznak.
Én már 60 kg-ot hiába pakoltam rá, nem éreztem eléggé a lábam :/ Kezdett nagyon könnyűvé válni minden.
Jelenleg, szabályosan nagyobb ismétlésekkel guggolok 120-140 kg-al, nem ordibálok, mint egyes majmok 100 kg-nál. Az ízületeim is jól bírják így meg a lábam is egész jól fejlődget.
De már többen is mondták, hogy a lábam a genetika erősségem, mivel a guggolást is 50 kg körül kezdtem már.
Én 15 évesen 90-be guggoltam egyet, most ezzel szériázok.
16/F
Szia
én 70kg vagyok
rekordok:125kg guggolás 2 ismétlés
210kg lábtolo 10 ismétlés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!