Milyen táplálékkiegészítőt vegyek?
A jelenlegi lista: iso whey zero, vitargo creax( ezzel le van tudva a gyors ch és a kreatin is), animal pak, omega 3, NEM Forte(izuletvedo)
Ezek mar megvannak. Mit vennétek 6000 ft értékben?
Igazából nem sok értelmes dolog van ezen kívül, szóval mondhatnám azt is, hogy 6k-t már csak elcsapni lehet, ha az étrend is tökéletes. Bármi, ami megtetszik: plusz aminosavnak tömegeléskor kevés java van, edzés előtti pörgető egyénfüggő.
Én viszont sima Vitargot vennék, és a kreatint kúraszerűen szedném.
Ha mar egyszer telitodtek az izmok, tok mindegy hogy viszed be a kreatint. Neha menjen valamennyi., + ez olcsobb
Az igazsag az hogy jon a husvet es nem kerhetek pénzt. De valamit muszaj kernem szuleimtol azt mondtak mert a tesom is kap ajandekot es akkor ense maradjak ki. 6000 ft, semmire sincs szuksegem,
Most korbeneztem a 3 kozul melyiket: Lean Boss/Diabolica/E-sterone
De persze mas javaslatokat is varok.
Ezek nem tesztofokozok. A Lean boss tetszett meg inkabb mert 4 g beta alanin adagonkent.
G-bomb ér valamit? Esetleg BCAA Xpress?
+ hozza kell tenni hogy kemenyen edzek durva az edzestervem, nincs gondom a regeneracioval de egy kis + mindig jol jon.
Ja de vagy kapok valamit vagy semmit, de penzt azt nem.
Tudom mas is van de nekem igazabol semmire sincs szuksegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!