Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítőt...

Milyen táplálékkiegészítőt vegyek?

Figyelt kérdés

A jelenlegi lista: iso whey zero, vitargo creax( ezzel le van tudva a gyors ch és a kreatin is), animal pak, omega 3, NEM Forte(izuletvedo)

Ezek mar megvannak. Mit vennétek 6000 ft értékben?

2014. ápr. 16. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Igazából nem sok értelmes dolog van ezen kívül, szóval mondhatnám azt is, hogy 6k-t már csak elcsapni lehet, ha az étrend is tökéletes. Bármi, ami megtetszik: plusz aminosavnak tömegeléskor kevés java van, edzés előtti pörgető egyénfüggő.

Én viszont sima Vitargot vennék, és a kreatint kúraszerűen szedném.

2014. ápr. 16. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Mehet még NO fokozó, hmb, ha még költeni akarsz, de az alapok így is megvannak.
2014. ápr. 16. 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha mar egyszer telitodtek az izmok, tok mindegy hogy viszed be a kreatint. Neha menjen valamennyi., + ez olcsobb

Az igazsag az hogy jon a husvet es nem kerhetek pénzt. De valamit muszaj kernem szuleimtol azt mondtak mert a tesom is kap ajandekot es akkor ense maradjak ki. 6000 ft, semmire sincs szuksegem,

Most korbeneztem a 3 kozul melyiket: Lean Boss/Diabolica/E-sterone

De persze mas javaslatokat is varok.

2014. ápr. 16. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem ér semmit, plane 30 év alatt.
2014. ápr. 16. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezek nem tesztofokozok. A Lean boss tetszett meg inkabb mert 4 g beta alanin adagonkent.

G-bomb ér valamit? Esetleg BCAA Xpress?

+ hozza kell tenni hogy kemenyen edzek durva az edzestervem, nincs gondom a regeneracioval de egy kis + mindig jol jon.

2014. ápr. 16. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard mindenáron elb4ni a pénzt, csak hogy elköltsd. Másrészt nem akarok minden lében kanál lenni, de nem csak a testépítés létezik, mást is kérhetsz/vehetsz.
2014. ápr. 16. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
A plusz bcaa nem árt, de inkább szalkasitaskor fontos.
2014. ápr. 16. 21:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja de vagy kapok valamit vagy semmit, de penzt azt nem.

Tudom mas is van de nekem igazabol semmire sincs szuksegem.

2014. ápr. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!