Megálltam az izomnövekedésben ezért Stanazololt ajánlottak. Milyen táplálékkiegészítőt vegyek mellé?
Figyelt kérdés
A kajám általában úgy néz ki,hogy reggelire szendvics,vagy főttojás,valami ilyesmi.Ebédem is 3-4 szendvicsből tevődik össze+valami főtt étel.Edzés után megiszok 3 nyers tojást+valamilyen húst eszek ha van.Vacsorázni nem mindíg szoktam,de ha mégis akkor a délutáni kajából eszek.2011. jún. 9. 21:51
1/14 anonim válasza:
Tojást nyersen ne egyél/igyál. [link]
2/14 A kérdező kommentje:
Miért ne igyak?
2011. jún. 9. 22:03
3/14 TOMAtm válasza:
stanát ne vegyél semmiképpen.
inkább akkor jungle warfare + bad ass mass és emellé egy vödrös fehérje
4/14 A kérdező kommentje:
Miért ne vegyek stanazololt?Azt mondták hogy hatásos.
2011. jún. 9. 22:08
5/14 anonim válasza:
mark86
felsorolnád nekem mi a 3 legfontosabb dolog ami elengedhetetlen az izom növekedéséhez?
6/14 A kérdező kommentje:
KAJA EDZÉS PIHENÉS
2011. jún. 9. 23:29
7/14 anonim válasza:
mark86
köszönöm! a válasz tökéletes!
szerinted a kajád oké?
8/14 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne okés?
2011. jún. 9. 23:33
9/14 A kérdező kommentje:
Muszáj mindíg belekötnöd valamibe?
2011. jún. 9. 23:33
10/14 anonim válasza:
mark86
mert elolvastam mit írtál és a 16 éves balettos csaj a szomszédból többet eszik mint te. de hogy jobbat az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!