Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket mi motivál a tornára/g...

Titeket mi motivál a tornára/gyúrásra?

Figyelt kérdés
1 hónapja tornázok és feszesítek, de most értem el arra a pontra, hogy fel akarom adni. Mindig volt egy ilyenem, és sokszor fel is adtam.. Most nem szeretném, de nem tudom rávenni magam. Érdekelne, hogy Ti ilyenkor mivel/ mikkel motiváljátok magatokat? Hátha valamelyik beválna nekem is... :-)
2014. ápr. 11. 17:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Más alkoholra,cigire, és hasonló dolgokra elkölti a pénze nagy részét. Én nem. Inkább néha kipróbálok új és új táplálék kiegészítőket, nekem ez az alkoholom és a függőségem. Természetesen ezt akkor tedd, ha legalább 1 év edzés van mögötted meg 100%-os étrend, ettől függetlenül a táplélék kiegészítőkön belűl sok van, én most jelenleg a NO Fokozókra és tesztoszteron növelőkre, meg hasonló dolgokra gondoltam. A tapasztalataimat minden elfogyasztott termék után leírom.
2014. ápr. 11. 19:24
 12/20 *Glissade* ***** válasza:
Hajra utolsó:)
2014. ápr. 11. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Glissade: A testépítés legvisszataszítóbb oldala véleményem szerint a határtalan önimádás, a magad ellen irányuló kritikusság pedig nem hátráltat, mivel a fejlődésed ettől még örömmel tölt el, hogy nem vagy megelégedve magaddal.
2014. ápr. 11. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:
De azert egy kis onbizalom jol jön. A tulzott önkritika a testkepzavar az ami miatt rengetegen ok nelkul koxolnak akik meg nem azok aszkétaként élnek és nem élvezik az életet.
2014. ápr. 11. 21:06
 15/20 Szergej55 ***** válasza:
Na igen, az önimádat! :DDDD
2014. ápr. 11. 21:30
 16/20 Szergej55 ***** válasza:
Még mielőtt félreértenétek, igazából komolyan gondoltam. Tényleg túlteng kicsit bodys körökben.
2014. ápr. 11. 21:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Önbizalom az jön bőven, meg önimádat is, az elején. Van aki vissza tudja magát fogni, van aki nem.
2014. ápr. 11. 22:38
 18/20 *Glissade* ***** válasza:

Igen Ozira, abban egyetértek veled, hogy a negatív motiváció csak azoknál hatásos, aik tudják magukról, hogy jók...

De az jutott eszembe, hogy nem inkább azért kezdenek a legtöbben kondiba járni (ha a sportolókat nem számitjuk bele), mert épp, hogy önbizalom hiányosak és szeretnének legalább külsőleg jobban kinézni?

2014. ápr. 11. 23:15
 19/20 *Glissade* ***** válasza:
Az önimádat pedig szintén az önbizalom hiányból gyökerezik. (addig tukmálod magadnak, hogy jó vagy/jól nézek ki amíg tényleg elhiszed)
2014. ápr. 11. 23:28
 20/20 *Glissade* ***** válasza:
Az elme bizony érdekes "játék szer" ezt most a kérdezőnek írom, ha nem akarod feladni az edzést; egyszerűen ne tápláld bele magadba mint opciót. Mert amint képbe kerül, meg kell vele küzdened.
2014. ápr. 11. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!