Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket mi motivál a tornára/g...

Titeket mi motivál a tornára/gyúrásra?

Figyelt kérdés
1 hónapja tornázok és feszesítek, de most értem el arra a pontra, hogy fel akarom adni. Mindig volt egy ilyenem, és sokszor fel is adtam.. Most nem szeretném, de nem tudom rávenni magam. Érdekelne, hogy Ti ilyenkor mivel/ mikkel motiváljátok magatokat? Hátha valamelyik beválna nekem is... :-)
2014. ápr. 11. 17:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy szar vagyok.
2014. ápr. 11. 17:45
 2/20 anonim ***** válasza:
1 hónap az semmi. Az motiváljon, hogy ne nézz ki úgy mint egy teleszart búvárruha, hanem mint egy ember
2014. ápr. 11. 17:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Szeretek elmenni a konditerembe és jó látni hogy mindig tulteljesitem önmagam, legtöbbször van sikerélményem.
2014. ápr. 11. 17:56
 4/20 robixxx19992 válasza:
0%
Egy honap alatt nem fogsz meg nagy eredmenyt elerni.Legy turelmes kerdezd meg barataid,rokonaid milyen valtozast latnak rajtad,mert ok ritkabban latnak jobban eszreveszik.Meg legalabb 2 honapig ne hagyd abba az eredmenye is meglessz.Nem tudom, hogy fogyni akarsz vagy formalni magad,de ha fogyozol ajanlom reggel ehetsz tobbet de 16 00 utan ne egyel.
2014. ápr. 11. 17:58
 5/20 *Glissade* ***** válasza:

Ne godolj arra, hogy felkéne adni!

Akármilyen nehéz is az edzés, ne vedd figyelembe.

2014. ápr. 11. 18:09
 6/20 *Glissade* ***** válasza:

1. Ellenőrizd le tükörből és fikszáld le agyban a gyakorlat hellyes végrehajtásának az érzetét.

Pl. gugolásnál ennyire mélyítessz, az alkartámasznál meg ott áll a medencét stb. akkor is ha majd beszarsz az erőlködéstől!

Nem eshetsz szét! Pont.

2. Számold le fejben a gyakorlatok mennyiségét és ütemét ( tehát, hogy milyen tempóban csinálod).

Addig ne állj meg és addig tartsd magad az első ponthoz, ameddig a végére nem érsz a számolással.

Nincs sumák, fél megoldás stb.

3. Közben ne gondolj semmire csak az első két pontra. Tehát gyakorlat fixállva, számolás indul.

Ilyen egyszerű, nem kell ide semmi titkos megoldás;)

2014. ápr. 11. 18:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Nincs kimondott motivációm. Csinálom és kész. Kb mint a minden napos felkelés, munka, hobbi, lefekvés.
2014. ápr. 11. 18:40
 8/20 Szergej55 ***** válasza:
Erőemelő lettem és kell a 600 kg+ összetett.
2014. ápr. 11. 18:55
 9/20 *Glissade* ***** válasza:

Az Oriza féle nagatív megerősitést nem ajánlom. Ne gondold azt magadról, hogy szar vagy, mert nyilván lehet némi alapja ennek, ha már egy hónap után fel akarodni adni!

Ép azon akarsz változtatni, hogy ne legyél szar, ezért csak a pozitív megerősités jöhet szóba. Mindig dicsérd meg magad, ha valami jobban megy;)

2014. ápr. 11. 18:58
 10/20 anonim ***** válasza:
Engem az eredmények motiválnak és érzem, hogy egyre jobb vagyok, lassan elérem azok emberek teljesítményét és méreteit, akik régebb óta csinálják, mint én.A családom is 100%-ig mellettem van és támogat. Kisebb célokat tűzök ki magam elé, x eredmény, x hónapon belűl. Szoktam nézni motivációs videókat, szövegeket is, sőt van aki engem is motiváljon előre, nem szabad feladni, de nem az az ember vagyok aki feladja, az évek során megváltoztam. Megerősödtem, mint belűl, mint kívűl ezt a sportnak köszönhetem, meg saját magamnak.
2014. ápr. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!