A zabpehely jó a tömegnövelésre?
A zabpehely reggel mehet 75-100g olyan 45-65 szénhidrátot tartalmaz. Tömegnövelő étrend első étkezésnek tökéletes fehérje porral. Ehhez dobj még 4-5 étkezést és jó leszel. De az ne zabpehely legyen hanem hal/csirke -rizzsel, max burgonyával, tésztával (bár ezt sokan nem ajánlják de sztem tömegeléskor mehet.
Ajánlom még napi 2-3 banán elfogyasztását Egyből +40-60 szénhidrát.
Tömegeléskor súlyod 4-5x ösének szénhidrát bevitele szükséges de lehet még több is. Edzés után egy jó tömegnövelő (pl jumbo vagy jumbo prof). És máris csak 3 "csirke rizs" kell a nap folyamán még és meg is van a napi kajád.
Sok sikert a fejlődéshez.
Jah.. Én azzal fogyok:):)
Mivel a zab értékes tápanyag..
De jől telít, és lassan szívődik fel, ergó jól kitart..
Zabbol készült kekszet eszem... 2 keksz elék egész du 4-ig, úgy hogy nem ayok éhes..
Szerintem önmagában zabpehelllyel nem érdemes tömegnövelésbe kezdeni,hiszen pont más jellegű tulajdonsagai miatt ajánljak pl hiperaktív gyerekeknek, stb
Szerintem jó a zab, csak ne 1.5%-os tejjel, hanem valami magasabbal. Ha háztól tudsz venni kecsketejet akkor azzal egyed.
Ui.:a ló is zabot eszik mégse sovány. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!