Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpehely hogyan, mivel?...

Zabpehely hogyan, mivel? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap vettem egy csomag zabpelyhet ami direkt ilyen diétára van de ma reggel megkóstoltam és olyan iszonyat sz*r íze van hogy a sovány túró mellette álom kaja.. Elvileg 4 evőkanál zabpehely kell és 3 kanál víz.. + Ugye méz amit nem tehetek bele.. De így megkóstolva hogy csak a zabpehely meg a víz nagyon szar.. Mit tudnék beletenni hogy jobb íze legyen?
2014. ápr. 6. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 100 g zabpelyhet szoktam felönteni egy pohár vízzel és natúrba szoktam enni eleinte nekem is sz@r volt de már megszoktam már szinte "nem érzek semmit" ez a tipikus fejben eldőlős dolog!

Ajánlottak nekem olyanokat hogy szórjak hozzá fahéjat de hát ugyan olyan sz@r!

A zsírszegény túrót is már úgy eszem hogy észre se veszem hogy megettem pedig az első adagok nagy kínszenvedések voltak!

2014. ápr. 6. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Reszelj le egy almát, tegyél hozzá fahéjat és azzal keverd össze. Én így szoktam enni vagy muffint sütök belőle édesítővel és almával vagy banánnal, tojásfehérjével.
2014. ápr. 6. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy tejjel főzd meg, 50 gr-hoz elég 2 deci tej.
2014. ápr. 6. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:

miért ne tehetnél bele mézet?

Amúgy nem hülyeségből ajánlja mindenki fehérjeporral...

én 60gramm zabpehely 30gramm csokis(általában) fehérjepor 20gramm kókuszreszelék, ez a reggelim istencsászár a napom fénypontja..

mézzel, nutellával, de még lekvárral is szoktam enni... vagy fahéj+szerencsi kakaó+ édesítő...

2014. ápr. 6. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy adag tejsavófehérje mehet mellé olyan ízben amit szeretsz és máris tökéletes reggeli válik abból az íztelen trutymóból.
2014. ápr. 6. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:

# 4

Méz nutella lekvár nem éppen a diétás hozzávaló!

2014. ápr. 6. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
A méz hiába nem diétás, de pl. én csak egy kiskanállal teszem, az kb. semmi, mégis finom lesz tőle. A diéta nem a szenvedésről szól.
2014. ápr. 6. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
diéta=étrend, ennyiből honnan tudhatnám, hogy szálkásításról, vagy tömegnövelésről van szó, egyébként meg minden belefér mindkettőbe, csak bele kell számolni a napi adagba, az én szálkásító reggelim amit leírtam...
2014. ápr. 6. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen énis szálkásítok ezért nem fér bele sajnos a méz:/ De viszont úgy kipróbálom hogy fehérjeporral:)
2014. ápr. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!