Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sovány túró? Hogyan? További lent

Sovány túró? Hogyan? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, kaptam egy étrendet és az szerint szeretnék most már táplálkozni, de a 5. étkezésnél ott van hogy 200 gramm sovány túró.. Na szóval azt mivel vagy hogyan fogyasszam? Milyen ízesítővel? (Gondolom amiben kevés a cukor) De vannak valami ötletek? És 200 gramm nem túl sok, bár azt írja 28 gramm fehérje 1 gramm szénhidrát és 7,6 gramm zsír ez ugye a 5. étkezésem.. Előre is köszönöm!:)
2014. ápr. 4. 16:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Fuh bocsánat a szénhidrátot és a zsírt véletlenül felcseréltem szóval 1 gramm szír és 7,6 szénhidrát
2014. ápr. 4. 16:42
 2/11 anonim válasza:
Körözöttnek is megcsinálhatod, én mással nem tudom megenni mert büdös és öklendezek tőle...
2014. ápr. 4. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Először én se bírtam, hányingerem lett tőle, elismerem, hogy elég undorító eleinte.

Én így szoktam hozzá és mai napig így eszem: fogsz 1 evőkanalat, meg 1 pohár vizet. 1 fél EK túró, 1 korty víz és lent van.

2014. ápr. 4. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Én mindig így eszem:

Tálba kiönt, bele egy kávéskanál só és egy kis víz, összekutyul, majd beleaprítok egy harmad vagy fél kígyóuborkát és megint összekutyul. Így még finom is.

2014. ápr. 4. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
natúr joghurttal összekevered.
2014. ápr. 4. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Tolj bele fehérjét. Így kevesebb túrót is kell lenyomni és még az íze is jó lesz.
2014. ápr. 4. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:
De egyébként mire jó a túró? Mi szerepe van a testépítésben?
2014. ápr. 4. 19:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Úgy jó hogy: Natúr joghurt+ túró + zabpehely?
2014. ápr. 4. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
A túró lassú felszívódású fehérjét biztosít éjszakára. Zab már nem kéne menjen, mivel az szénhidrát és az lefekvés előtt nem kell, ha nem vagy extrém nehezen hízó.
2014. ápr. 4. 20:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor simán natúr joghurt + túró? Mennyi joghurt kell kb bele? 200 gramm túróba?
2014. ápr. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!