Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A barnarizs vagy a zabpehely...

A barnarizs vagy a zabpehely táplálóbb?

Figyelt kérdés
Ebédre általában rizst szoktam enni, viszont úgy tudom, hogy a zabpehelynek magasabb a zsírtartalma. Szerintetek ha ebédre is azt ennék, gyorsabb súlygyarapodásra számíthatnék? (Híznom is kellene.)
2014. ápr. 3. 20:33
 1/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Mit értesz tápláló alatt? Azt hogy melyik 100 grammjának magasabb az energiatartalma?

Miért gáz az, ha a zabban több a zsír? Ha ki van számolva a kajád, akkor a rizs mellé több zsíradék kell, a zab mellé meg kevesebb. Ha nem számolod a makrotápanyagokat, akkor igen, tudd, hogy a zab 100 grammjában 7 gramm zsír van, a rizsében meg 1. Valóban jelentős különbség és gyorsabb súlygyarapodásra számíthatsz.

2014. ápr. 3. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem gond, hogy a zabban több a zsír, sőt, én örülök neki. Köszönöm a segítséget.
2014. ápr. 3. 21:39
 3/3 Szintiszoli123 ***** válasza:
A barnarizsben 2,5-3 gramm zsír van. Rosszul írtam. Bocs.
2014. aug. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!