Testépítés nőként?
Sose voltam duci testlakat, de most sikerült összeszednem magam :) 1,5 hónapja diétázom, kipucoltam minden rosszat az étrendemből, cukrot,a rengeteg energiaitalt stb.... szépen fogyogatok, mellette Hot Iron-ra járok heti 3-szor. Szedek multivitamint, fehérjét iszok, aminosav, meg L-carnitine. Engem mindig is érdekelt a testépítés, de nem tudom eldönteni, hogy amíg diétázok elég a Hot Iron (a kettő együtt gondolom nem megy) vagy esetleg hagyjam és kezdjek el nagyobb súlyokkal dolgozni. Nem akarok durván, mondjuk egy Toldi Zsuzsás testalkat számomra, amire azt mondom tökéletes! Nem szeretnék kapkodni, szépen sorjába mindent, de ehhez kellene egy kis útmutatás! Véleményeket szeretnék kérni lehetőleg hozzáértőét.
Köszönöm
25/N
Ha annyira érdekel akkor szépen latogass el a builder.hu oldalra és olvasgass.
Onnan letölthetsz profi altal megírt útmutatót de itt a fene se fogja neked leírni az edzést az alapoktól.
Diétázás alatt minek akarsz súlyzózni? Tápanyag híján semmi se fog történni.
Ha befejezted a fogyást akkor tömegelj és edzz.
Toldi Zs se 2 hónap alatt lett olyan amilyen.
Diéta=kalóradeficit
Izomnövelés=kalóriaplusz
Ez a kettő némileg nehezen összeegyeztethető babám.
Kezdőnként lehet minimálisan fogyni és izmosodni egyszerre de az izmaid azért látszanak mert szálkásodtál.
A kérdésedre továbbra is az a válasz hogy ha nem viszel be tápanyagot-nem épül az izom-felesleges addig tömegnövelő edzést végezni ha nincs miből.
Remélem átment az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!