Milyen gyakorlat van még bicepsz és mell edzésre ami kivitelezhető kétkezes súlyzóval (fekve nyomó paddal) az alábbiakon kívül? -Fekvenyomás - Bicepsz állva - Sikló bicepszezés
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 14:53
1/7 anonim válasza:
tegnap írtad ki ugyanezt a kérdést, nem volt elég ott rá a válasz?
ott világosan leírtuk, hogy mit hogy kell.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor légyél olyan kedves és nézd meg még egyszer, mielőtt badarságokat beszélnél. Erre a kérdésre az válasz, hogy koncentrált bicepsz egy kezes súlyzóval? És az, hogy tárogatás? Miről is beszélünk? Persze egyszerűbb bele kötni a másik kérdésébe.
2014. márc. 27. 15:26
3/7 anonim válasza:
hát én nem azt írtam rá válaszként, az biztos, akkor olvasd újra.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor viszont tegnap nem nekem válaszoltál, és össze keversz az illetővel. Ugyan is tegnap egy kérdést tettem fel, és más válasz erre a kérdésre nem jött.
2014. márc. 27. 15:32
5/7 anonim válasza:
Miert gondolod hogy ennèl több gyakorlatba van szukseged?
Juss el odaig hogy 100-zal mellezel es 60-nal bicepszezel majd szolj ha nem Nottel eleget.
6/7 A kérdező kommentje:
Mert ami konkrétan mellre megy az egy gyakorlat, és bicepszre meg csak 2.
Egy izom csoportra 3-4 gyakorlat kellene, nem?
Az egy gyakorlatot mellre kicsit keveslem.
De bicepszre is a kettőt.
2014. márc. 27. 21:07
7/7 anonim válasza:
Csinald heti 3x felvenyomasbol 4 sorozat bicepszbol 3 es kiraly vagy.
Nincs szukseged kezdoken minden hulye gyakorlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!