Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok, megfelelő ez...

Mit gondoltok, megfelelő ez az étrend diétázni?

Figyelt kérdés

[link]

177cm 78kg vagyok, a kondizás után jött rám jópár kg felesleg, ezt szeretném most leadni.

Az étkezések sorrendjére lennék kíváncsi. Az első 3 étkezés délelőtt van, afféle reggeli, aztán uzsonna, majd ebéd előtti, a következő az ebéd, aztán az edzés utáni kaja, majd este vacsora.

Mozgás: Heti 2x van testnevelés órám, nem intenzív, kivéve, ha futunk, tehát azokat nem nagyon számítanám bele, de több, mint a semmi. Van heti 1x fociedzésem, ez eléggé intenzív, másfél óra, ez a kocogást, egymás elleni játékot, néhány gyakorlatot foglal magába. Heti 1x van meccsem, általában csak 45 percet játszok, de azt a legintenzívebben. Heti 3x súlyzós edzés. Még szoktunk menni rugdosni kapura heti 1x haverommal, kb 1-1,5 órát, ami laza, de a végére a lábam nagyon elfárad. Itt ez lenne a kérdés, hogy heti 1x menjek-e még el aerob futni 30 percet? De jobban lenne kedvem inkább az intervallumos futáshoz, mert a focihoz is segít.

Még egy termogenikus zsírégetőt is vennék, régebben a Brutal Blade-t próbáltam, annyi bajom volt vele, hogy annyira felpörgette a szívem, hogy sokáig nem tudtam aludni. Ezért, még azt ajánlhatnátok kb 5000Ft-ig.

Mit gondoltok? 18 éves fiú vagyok.

2014. márc. 25. 16:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!