Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az étrend megfelelő lenne...

Ez az étrend megfelelő lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

Üdv nektek!

Kissé hosszú monológ lesz,de remélem tudtok majd véleményt írni. Esetleg kritikát,vagy tanácsot!

Egy éve már, hogy abbahagytam a testépítést. Most ismét el szeretném kezdeni,mégpedig tömegnövelést. Eléggé zavar már ez a 64 kg a 182 cm magasságomhoz.

Havonta 20-25 ezer forintot tudnék erre rászánni. Szerintem ez az összeg ha profi szintre nem is,de egy hobbi edzésre bőven elég.

Az étrendem prototípusa így nézne ki.

Reggeli: Zabpehely + Protein

2. Étkezés: 2 szendvics ( Munkahely...)

3. Étkezés: Csirkemell + Rizs + Zöldség

4. Étkezés: Ugyanez

5. Edzés után: Tejsavó + Carb F

Vacsora: Ami van,de igyekszem túrót enni.

A tejsavó 100% Whey Protein ( Scitec). A napközbeni az Power Protein. Ezeken kívül vennék még Mega Daily One Plust is.

Minden felmerülő gondolatot osszatok meg erről kapcsolatban. Minden válasz érdekel. Januártól kezdeném,így még tudnék rajta változtatni.

Nem vagyok még nagy szakértője a dolognak,de rójatok meg :)

21 éves fiú, heti 4-5 edzés lenne.

2013. dec. 13. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kevés a pénz Impact Whey proteint vennék, akkor nem kéne szójást inni.

A szendvics miből áll?

2013. dec. 13. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
* ne rójatok meg
2013. dec. 13. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Olvastam,az ár nagyon tetszik,de attól paráztam hogy esetleg nem azt kapom amit ígér a termék. Kissé rosszhiszemű vagyok,mert nem egy olyan dolgot rendeltem már,ami kanyarban sem volt olyan,ahogy felvázolták.

Kenyér,margarin,csirkemell sonka vagy szalámi,sajt,esetleg paprika,paradicsom.

2013. dec. 13. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
De a munkahely miért akadályoz abban, hogy rendes kaját egyél? Egy csirkemelles-zöldséges tk. zsömle a minimum, de simán elő lehet kapni a pufirizst és a csirkemellet.
2013. dec. 13. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A Myprotein nem vaterás fehérje, Anglia vezető tápkiege, olyan mint itt a Scitec, több termékük is van, mint nekik, nem kamu.
2013. dec. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!