Napi 2x30 guggolás elég a fenék formálishoz?
Ha kerek popsit szeretnél, akkor ezt olvasd el:
Könyörgöm mi a fené3rt húznánk le?! Eszednél vagy? Ha nem erősítjük meg a tévhiteit az rosszindulat?
Ennyi megterhelés kevés,ha mindennap edz akkor nem regenerálódik az izom,az étrendről meg fogalma sincs.
A mi tanácsaink bizonyított tényeken alapulnak,te mindössze belekötni tudtál.
Kérdező ha te meg nem értesz hozzá de csak a téged alátámasztó válaszokat fogadod el akkor ne is kérdezz.Felesleges.
"Kevés,kajára is figyelni kéne stb"
Ezt konkrétan te írtad ugye? Akkor légy szíves írjál neki étrendet is,ha szerinted nem jól kajál.A "stb".-vel meg aztán marhára elláttad ám hasznos tanácsokkal...
"Ennyi megterhelés kevés,ha mindennap edz akkor nem regenerálódik az izom,az étrendről meg fogalma sincs."
Egy szót nem szólt az étrendről,de te biztosra veszed,hogy fingja nincs róla.Ezen kívül melyikőtök írta le neki,hogy ha minden nap edz,akkor nem regenerálódik az izom? mert én nem látom sehol,az én hozzászólásomon kívül.Bizonyított tény,hogy a 2x30 kevés....kinek kevés? mihez képest kevés? bocs,de erre mit kéne reagálnom? Fitnesz szakos kutatócsoport megállapította,hogy ez bizony hivatalosan kevés???
Továbbá megkérdezném,te mennyit teszel érte,hogy kerek feneked legyen? Kitörést,guggolást tolod rendesen? Küldhetnél képet,mint bizonyított tényt.
"Kérdező ha te meg nem értesz hozzá de csak a téged alátámasztó válaszokat fogadod el akkor ne is kérdezz.Felesleges."
Szerencsétlen örül,hogy végre elhatározta magát,hogy belekezd.Sokkal jobb neki,ha mondjuk én is valami ilyesmit odavetek neki,igazad van,ez aztán előre fogja vinni:
"Időpazarlásnak sok, eredményhez baromi kevés."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!