A tej pontosan miért káros?
Tudom hogy káros, de pontosan mik miatt, és milyen káros hatásai lehetnek ha egy testépítő tejet iszik és tejjel issza a fehérjeturmixot?
Sokak szerint a 0.5%-os zsírtartalmú tej a legidálisabb a turmixba
Nem teged kereslek hanem a kerdesre valaszolok.
1 jo ervet sem tudtal meg felhozni hogy a cukorfogyasztas mitol rossz. Magas a GI? A rizsnek 90 a cukornak 100.
Nem jo csak ezt ennni mert keves a vitamin asvanyi anyag de nyugodtan lehet kiegesziteni vele.
Mi az hogy a nagy àtlag velemenye? Sok embernek be lett tanitva ugyanaz a faszsag. Mert senki se magatol erezte hogy a cukor jo vagy nem jo a szervezetenek csak hallotta valahonnan.
A hozzáállás szimpatikus.
Igen, a rizs is tömény cukorrá lebomló szénhidrát, és a trendek tényleg úgy alakulnak, hogy ugyan azt a (marhaságot?) betanulja/elhiszi sok ember. Persze akkor logikusnak hisszük.. esetleg később kiderül hogy mégis hülyeség. Ezért jó beszélgetni és kételkedni, megosztani egymással a nézeteket.
Én pedig most néztem meg a The Raid-et, jöhetne már a 2. rész is kifele, és meghalok egy jó vitáért.
Mellesleg vitát mondtam, nem veszekedést.
Á én a vitát is feladnám.
Bár valami flabeloszos vegával, vagy egy 'nippon zengo' oktatóval talán.. hehe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!