Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tej pontosan miért káros?

A tej pontosan miért káros?

Figyelt kérdés

Tudom hogy káros, de pontosan mik miatt, és milyen káros hatásai lehetnek ha egy testépítő tejet iszik és tejjel issza a fehérjeturmixot?

Sokak szerint a 0.5%-os zsírtartalmú tej a legidálisabb a turmixba

2014. márc. 15. 10:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Drake sztrájkol :)
2014. márc. 15. 13:21
 12/50 anonim ***** válasza:

Nem teged kereslek hanem a kerdesre valaszolok.

1 jo ervet sem tudtal meg felhozni hogy a cukorfogyasztas mitol rossz. Magas a GI? A rizsnek 90 a cukornak 100.

Nem jo csak ezt ennni mert keves a vitamin asvanyi anyag de nyugodtan lehet kiegesziteni vele.

Mi az hogy a nagy àtlag velemenye? Sok embernek be lett tanitva ugyanaz a faszsag. Mert senki se magatol erezte hogy a cukor jo vagy nem jo a szervezetenek csak hallotta valahonnan.

2014. márc. 15. 13:33
 13/50 anonim ***** válasza:

A hozzáállás szimpatikus.

Igen, a rizs is tömény cukorrá lebomló szénhidrát, és a trendek tényleg úgy alakulnak, hogy ugyan azt a (marhaságot?) betanulja/elhiszi sok ember. Persze akkor logikusnak hisszük.. esetleg később kiderül hogy mégis hülyeség. Ezért jó beszélgetni és kételkedni, megosztani egymással a nézeteket.

2014. márc. 15. 13:45
 14/50 anonim ***** válasza:
Viszont ti ketten már igazán vitatkozhatnátok egy jó nagyot. Régóta várom már.
2014. márc. 15. 16:17
 15/50 anonim ***** válasza:
:D
2014. márc. 15. 16:28
 16/50 anonim ***** válasza:
A Békés harcos útját nézem, nem is tudnék mostanában vitázni :P
2014. márc. 15. 16:29
 17/50 anonim ***** válasza:

Én pedig most néztem meg a The Raid-et, jöhetne már a 2. rész is kifele, és meghalok egy jó vitáért.

Mellesleg vitát mondtam, nem veszekedést.

2014. márc. 15. 16:37
 18/50 anonim ***** válasza:

Á én a vitát is feladnám.

Bár valami flabeloszos vegával, vagy egy 'nippon zengo' oktatóval talán.. hehe :)

2014. márc. 15. 16:39
 19/50 anonim ***** válasza:
En csak akkor szolok hozza ha ilyet latok hogy ne igyal tejet mert zsirosit vagy dietaba nem fer bele, esetleg azert zsirosodsz mert nem eszel eleg tisztan.
2014. márc. 15. 21:56
 20/50 anonim ***** válasza:
Azt tudjuk, hogy attól zsírosodunk, ha nem eszünk tisztán, a kérdés az, hogy tiszta kajának számít-e a tej?
2014. márc. 15. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!