Ez jó vacsora szálkásításnál?
Figyelt kérdés
Kb. 200 gr félzsíros túró,50 gr kefír és egy adag fehérje összekeverve.
75 kg vagyok ha ez számít.
2014. márc. 14. 18:45
1/4 anonim válasza:
Hát, szerintem feleslegesen sok a fehérje, bár te tudod. És nem tudom, mit értesz vacsora alatt, de mondjuk ezt lefekvés előtt 10 perccel edd. Én sajnálnám bele a fehérjét, bár mondjuk nem tudom milyet eszel ( ha nem tejsavó fehérje, akkor mondjuk oké, úgy nem olyan drága).
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor rakok bele fél adagot.(Scitec Whey Pro professional)
Igazából ízesíteni nagyon jó,valamint nem mindig tudok napközben elég fehérjét bevinni.
Ezt az esti aerob után szoktam enni.
2014. márc. 14. 19:14
3/4 anonim válasza:
Végülis nem rossz. Az tény, hogy ízre nem minden túró jó, ízesíteni kétségtelen jó proteinnel. Szerintem ha fél adag WPP teszel bele, akkor anyagilag sem olyan megterhelő, szóval jó megoldás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Attól tartottam hogy nem túl sok-e.(mert azért eltelít viszonylag)
2014. márc. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!