A kaját most csináltam meg amire telni fog a jövőbe ez lenne: reggelire : 170 g konzerves hal délben: 170 g konzerves hal délután 4 kor vagy ha edzek utána: whey protein tejsavó fehérje koncentrátum vacsora: 170 g konzerves hal szerintetek ez jó?
Csinálj új étrendet. Ez szörnyű.
Ráadásul ha megnézed, a konzervhalaknak 2000-7000(!) van a kilónkénti ára, és sajnos a legtöbb halkonzerv növényi olajos. Olcsóbban kijönnél csirkemellel, combbal, ha akciókor veszel sokat, zölséggel, rizzsel. Ez nem étrend, ez 3 konzervnyi f*s.
Nem azt mondom, én is szoktam néha halkonzt enni (saját vagy sós lében), de nem erre kell alapozni az étrendet. És nem csak ezt enni egész nap!
Nem ba_ogattak még a szájszagod miatt?
Tényleg elég vacak. Nem drágább, ha napjában 1x eszel csirkét, meg 1x megeszel 4-5 tojást. Kis rizzsel, puffasztott rizzsel, tk. kenyérrel.
Ez sz.r és még nagyon drága is.
Mégis mennyiből jön ki az a 3 konzerv?
Napi 800 forintból jó étrendet lehet összerakni, kétlem, hogy ez a semmi étrend sokkal olcsóbb lenne.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!