Aerox kérdése:
Mi a véleményetek a fehérjékről?
Figyelt kérdés
Hetente 2-3szor járok edzeni és sokan mondták,hogy fehérjével gyorsabban nőnek az izmok.Ha innék akkor jobb lenne?Ha jobb lenne akkor edzés előtt vagy után kell inni?És ha abba hagynám az edzést akkor összemennék?(bocsi a kifejezésért)A szüleim nem nagyon akarják engedni,mert azt gondolják,hogy egészségtelen meg amikor abba hagynám az edzést akkor teljesen legyengülnék.2014. márc. 13. 21:58
11/14 anonim válasza:
Nem érzem a saját írásomban ma a magyarságot és az értelmet, lehet ez a kialvatlanság..
Szóval ez a biokémia, velem is inkompatibilis pedig csúnya dolgokon túl vagyok már. Az előadásokon szinte semmit sem okosodom ahhoz képest amit visszakérdeztek. A kidolgozott válaszokból, netről meg a Boross biokémia könyvből készültem.. jó móka munka és majd' mindennapos edzés mellett.
Ezzel szemben a többi tantárgyból azért elég volt a kiadott anyagot megtanulni, könnyebb volt jegyzetelni / vagy adtak ki jegyzet vázlatot is.. Persze biokémiából minek. És még lesz 2 ilyen.. hogy a sátán girbegurba virgácsára tekert hétszer ketté hajtott kötéllel...
12/14 anonim válasza:
Kösz, vannak nekem kidolgozott kérdéseim, csak nem ártana leellenőriztetni, hogy jók-e. Na meg meg is kell jegyezni, több benne a molekulanév, mint a magyar szó. Az előadás meg jegyzetelhetetlen.
13/14 anonim válasza:
Ezek a Bányaiak rokonok? Itt is van belőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!