Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor pinalegyezésnek...

Most akkor pinalegyezésnek számít az edzésem?

Figyelt kérdés

Másfél órát edzek, de bírnék többet is, mert nem vagyok bedurranva.

Mondom egy napom:

bemelegítek, elkezdem a gyakorlatot, csinálok 8-10 ismétlést. leteszem a súlyt, pihenek 30-40 mp-et. megcsinálok még 8-9 ismétlést. így tovább 4 sorozatig. a negyedikben az utolsó ismétléseket (9-10) már csalva, vagy szabálytalanul csinálom, ha nagyobb izomcsoport van.

rámegyek a következő gyakorlatra. ugyanez.

aztán a következőre...

már 16 sorozat felett járok, és bedurranásnak nyoma sincs, ellenben a végén már a közepes súly felvétele is nehézkes.

ha 5 percet pihennék, simán tudnék még edzeni rá.

végzek az edzéssel, lemegy a shake (érdemes??), aztán hallom hogy a többiek: "hú, kész vagyok, szétrobbanok, nem bírok megmozdulni..."

én meg ott ülök és: "elfáradtam"

most komolyan, miért cseszem el az edzést? néhány ismétlés inkább lélekből megy nekem (főleg az utolsóknál), de ha adnak egy kicsivel több pihenőt, simán tudnám még vinni egy darabig az edzést, ez miért van?

mindig váltogatom a piramist, félpiramist, magas ismszámot az alacsonyt, de ugyanaz a végkifejlet MINDIG!

már unom!

tapasztaltak, régóta edzők válaszát várom!

2014. márc. 12. 17:18
1 2
 11/13 Szintiszoli123 ***** válasza:
Regenerálódás rendben van?
2014. márc. 13. 13:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, szar az edzés, nem ez volt már a kérdésben is?

7-8 órát sikerül aludnom szinte minden nap.

2014. márc. 13. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Csi ald azt amit írtam.
2014. márc. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!