Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzek már egy ideje, meg napi...

Edzek már egy ideje, meg napi rendszerességel járok futni. Edzés után 100% whey proteint iszom. Azt szeretnem kérdezni, hogy protein mellé lehet szedni zsirégető tablettát, a gyorsabb fogyás érdekébe? vagy segit az valamit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Diétázol?
2014. febr. 28. 13:23
 2/9 Valter6672 ***** válasza:
Ha van mellette megfelelő diétád, akkor segíthet igen. Amit én ajánlok az a brutal blade. Én nem használtam, de sok ismerősömtől pozitív visszajelzést kaptam.
2014. febr. 28. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:
igen,kevesebbet eszem jóval mint eddig,6 óra után nem is eszem már semmit sem...
2014. febr. 28. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
és mi célból eszel kevesebbet? Az nem diéta ha kevesebbet eszel.
2014. febr. 28. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj, anyám, olvass utána a sporttáplálkozásnak, mielőtt bármit is csinálsz vagy veszel...
2014. febr. 28. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
6 óra után csak akkor nem szabad enni, ha fél 7-kor fekszel le.
2014. febr. 28. 14:39
 7/9 A kérdező kommentje:

okéoké,értem de ha fehérje mellé szedem az ugy jó? vagy lesz valami hátránya?

bocsi az ilyenekhez nem sokat értek.

2014. febr. 28. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

uramatyám ez a 6 után nem evés, még mindig benne van az emberekben... tedd rendbe az étrendedet, és nem lesz szükséged "zsírégetőkre"...

Amik mellesleg igen egészségesen a tektogenetikusak megemelik a testhőmérsékletedet az anyagcseréd, mintha hőemelkedésed lenne, ami egy igen egészséges állapot... max l_carnitint szednék, de megfelelő étrend mellett az is tök felesleges, főleg, ha becsülettel mozogsz is...

A fehérjét meg nem szeded, az egy élelmiszer.

2014. febr. 28. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne tablettákat szedj, hanem kezdd a sárga kapszulával, keress rá a neten, ingyen letöltheted
2014. febr. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!