16 évesen mekkora fekvenyomás, felhúzás, guggolás számít jónak?
16 vagyok, 65-ig mentem fel utoljára fekvenyomásnál, és 60-ig guggolásnál.
DE és ezt nagyon fontos: sz*rd le a súlyt, ha neked 20kg-val megy a fekvenyomás, úgy, hogy SZABÁLYOS legyen akkor csináld annyival. Pont senkit sem érdekel, hogy mennyi súly van rajta, téged se kellene szerintem, az izmok se tudják mennyit nyomnak, csak azt érzik, hogy dolgoznak.
A lényeg, hogy szép szabályos legyen, utána mehetsz fel a súllyal, nem kell sehova sem sietni :)
Azt hittem ez magától értetődő, hogy emelni kell a súlyt :)
Csak nem szeretem azt ilyen kérdéseket, mert általában a legtöbb ilyen kérdést feltevőnek a súly fontosabb, mint a szabályos végrehajtás. (legalábbis eddig tapasztalataim alapján)
17 vagyok, de testsúly alapján 15nek nézek ki(169cm/65kg), ha átlagolunk, az 16 :-D
Fekvenyomás:65kg 4*8
Guggolás: 70kg 4*8
A felhúzást nem tudom :-(
Utolsó vagyok. Bocsi, de lemaradt a válasz xd
Tehát amiket én írtam, az szerintem egy erős átlagos teljesítmény. De ezt így nem lehet megmondani, hogy neked hány kg számítana jónak, mert sok mindentől függ. Hány kg vagy, mióta edzel, honnan indultál, erőemelőhöz, v testépítőhöz viszonyítsuk?
Tudom, hogy közhely, de neked magaddal kell versenyezni. Arra törekedj, hogy túlszárnyald magad napról napra, és ne az legyen a cél, hogy 10kg-val többet nyomsz ki, mint Pisti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!