Ekkora súlyokkal milyen eredmény érhető el hazai versenyen?
Nem igazán vagyok jártas ebben, de első nyilván nem leszel még. Viszont szerintem ha érdekel a dolog, akkor mindenképp érdemes belevágni 1-2 versenybe és megtanulni, hogyan folyik ez az egész, megnézni, hogy mennyit kellene fejlődni, milyen technikákkal lehetne javítani.
Viszont a felhúzás, guggolás "gyenge" a fekvenyomáshoz képest szerintem. Nézegettem pár hazai erőemelő verseny eredményét. A fekvenyomásnál 200-230 körül mozog az első 3hely, felhúzás-guggolás meg 260-320 (90-100kg súlycsoport).
Lábad nem erős a mellhez képest.
Én 165-öt nyomok fekve.
Guggolás 200
Felhúzás 240
A guggoláson lehetne nálam is fejlődni csak naturálba nehéz !!!
Az eredményeid alapján olyan középmezőny.
Így van !
Képzeld most indultam volna versenyen CSAK FELHÚZÁSBAN július végén, de 1hónappal eltörtem a szárkapocscsontom, mert túlzásba vittem a felkészülést..... :(
Én naturál lettem volna ők meg valószínűleg koxosok, meg akartam mutatni , hogy min. A dobogóra felállok naturálként, de sajnos így alakult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!