Este lefekvés előtt fehérje házilag?
Arra vagyok kíváncsi,hogy reggel,este és edzés után iszok fehérjét. Elég drága,így hónap vége felé arra gondoltam,hogy este helyettesítem egy házi fehérjeturmixal,pl 3tojás,túró,tej..
Szerintetek ér ez valamit??
Az ilyen összekutyulásokból semmi jó nem szokott lenni.
Először is: a tejzsír és a tojássárgája lassítja a felszívódást-->nem jó edzés után. A túróban levő fehérje alapból nem jó edzés után.
A tojást remélem nem nyersen akartad bele tenni.
Mellesleg nem ér többet attól, hogy így összeturmixolod. Miért nem eszed meg inkább külön az összetevőket? Tojást sütve, túrót estére, a tej meg alapvetően nem jó semmire. Mert attól, hogy így összedobod őket, mondom, nem jársz előrébb.
És azt ne mondd már nekem, hogy így jobban jössz ki, mint egy olcsóbb, ízesítetlen proteinnel. Számolj utána még egyszer.
Ha pedig hamar elfogy a fehérjepor, akkor ne igyál annyit, edzés után elég, esetleg reggel, a nap többi részében mehet sima kaja.
Edzés után 100 milk complexet tolok, estére gondoltam ezeket,oda nem kell a gyors felszívódás.. Sőt,lassú szerintem jobb..
Akkor estére sima kaja,mondjuk tojás sülve elég?? Ellát fehérjével rendesen??
Ennyi telt Tőled??
Próbálkozz 5 év múlva,addigra talán fejlődik annyit az agyad,hogy normális választ is le tudsz írni TV néző gyerek.. :)
Hogy érted, hogy ellát-e? Azt, hogy mennyi fehérje van benne, tudod. Lassúságra még mindig a túró a jobb, ezért eszik estére. Sőt, a tojás konkrétan gyorsnak van ítélve, az egyik legjobb sima fehérjeforrás edzés után, ha nincs kéznél tápkieg. A sárgájával lassíthatsz rajta, viszont estére meg nem javasolt zsírt enni...
Szóval még mindig úgy jössz ki jobban, ahogy már le lett írva.
egy ilyen segghülye kérdéshez nem tudok normális választ írni
(a TV néző hülyegyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!