21 éves nő vagyok, kezdő a konditeremben, mit javasoltok?
Eddig is sportoltam, futottam, vagy zumbáztam, vagy tornáztam,szóval annyira nem idegen a mozgás.
Most kezdtem el kondizni és sajnos elég tanácstalan vagyok.Egy picit fogynom is kellene (kb 5kg-t),de elsődleges céljaim az erősítés,feszesítés,testtartásjavítás,izomtömegnevelés.
Kezdőként hogyan vágjak bele? Hány nap egy héten, mikor mit csináljak? Legyen külön lábnap,karnap,stb,vagy mindenből egy kicsi?
Az első borzasztó nagy hülyeséget írt.
Tömegnöveléshez tömegnövelő étrend kell és heti 3x teljes testes edzés.
Fogyáshoz szálkásító diéta és aerob edzés.
Body.builder.hu
Szépen elmész erre az oldalra és olvasgatsz.
Ez sokkal összetettebb dolog minthogy itt 2 mondatban leírjuk.
Az utolso irt valamit azaz egesz jol osszefoglalta!kaja a lenyeg ha leakarsz fogyni 5 kilot viszont feszesebb lenni.elvileg nem megy mivel van tomegnovelo idoszak es szalkasito.de egy kezdonel minden meg fog latszani ha esszel csinalja. kb 60 kg vagy ha van 5 kg felesleged akkor vigyel be testkilogrammonkent 2.5 g feherjet ez egy kicsit magas de a szenhidrat bevitel meg lentebb megy. pl 2 g testkilogrammonkent akkor 150g protein 120 g szenhidrat ezek utan utana tudsz nezni h miben mennyi van. meg valami normalis zsirra is szugseged van(lenmagolaj, halolaj...)ha ez megvan kezdj el edzeni.heti 4 atmozgato teljes testes 1 honapig.aztan sztem csinald ugy csajoknak sztem jobb h 2 lab nap 1 felso test 2 lab 1 felso...pl szetoszthatod h elso fejet dolgozod meg vadlival masodik nap a combod hatulso reszet vadlival aztan felso test.nem akarsz fitneszvilagbajnok lenni igy nem eroltetnem a mell edzest. szoval 2 szeria hat lehuzas evezes, vall szuperszettbe valbol nyoms oldalemeles es hatso vallra oldal emeles dontott torzzsel egy kis bicepsz tricepsz ha komolyabbra fordul az edzes persze ezen valtoztatni kell...ugyanugy a kajan is.ezek nagyon alapok.nem lehet leirnicsak igy ide kell aki melletted van h normalisan vegrehajtsd a gyakorlatot
vagy kell h erdekeljen a dolog es videokat kell nezni es sokat olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!