Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 hónapos tömegelés után...

Szopcsecs kérdése:

4 hónapos tömegelés után megmarad az izomtömeg?

Figyelt kérdés

1hónapja kezdtem,egy nagyon intenzív edzésprogramot. Kezdésnek vettem egy Tank tömegnövelőt. A 4 hónapot úgy tervezem,hogy 2 hónapig Tankot nyomom,majd a n.sárga jumbora váltok. Ami mégjobban dob rajtam elvileg.

a kérdés az lenne,hogy ha abbahagyom a tömegelést,és átállok fehérjére,(minőségi) akkor megmarad-e az izomtömeg? Persze az edzést nem hanyagolnám.

2014. febr. 11. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tömegelés közben miért vesztenél izmot, vagy MIVAN?
2014. febr. 11. 20:15
 2/13 dirtboy ***** válasza:

a tömegélest nem hagyod abba csak a tömegnövelő szedést,azt viszont kiváltod majd a fehérje és gyors ch kombóval.

étrended remélem van,másként kidobott pénz mind.

2014. febr. 11. 20:18
 3/13 A kérdező kommentje:
kifejezett étrendem nincs,csak többet eszek. igazábol 2óránkén eszek,legalábbis megpróbálok. de sok olyan kaját eszek,ami fehérje és szénhidrát dús.
2014. febr. 11. 20:27
 4/13 A kérdező kommentje:
1. válaszolonak: ugy értem,hogy 4 hónap tömegelés után,csak fehérjét szednék.
2014. febr. 11. 20:29
 5/13 dirtboy ***** válasza:

az ilyen sokat eszek /duma/ szép és jó de a végén kiderül hogy mégsem elég,szerintem itt fogsz te kérdezni 1-2hónapon belül hogy miért nem fejlődsz rendesen,általában így szokott ez menni.

a zsírosodásra meg figyelj mert hiába nem eszel sokat a sok cukortól ami a tömegnövelőben van attól zsírosodni még tudsz.

2014. febr. 11. 20:36
 6/13 A kérdező kommentje:
hidd el,hogy nem tudok zsírosodni :) a tank dobott rajtam 3kg,ami nem zsír. az a baj,h a munka mellett nehéz betartani,a kaját is. Azt tudom,hogy sok rizs,meg szénhidrát a tömegeléa titka. Na meg a fehérje. de ha sokat eszek,lényegébe beviszek annyi kaloriát,tápanyagot hogy elég legyen. Főleg a Tankkal. Vagy nem?
2014. febr. 11. 20:43
 7/13 A kérdező kommentje:
a lényeg,hogy ha abbahagyom a tömegnövelő szedését,és átállok fehérjére,akkor az izom megmarad ugye?
2014. febr. 11. 20:52
 8/13 dirtboy ***** válasza:

ezt már rosszul tudod.

a kalória számolást meg felejtsd el,a tápanyag mennyiségeket kell mérni és azok arányát tartani,be lehet vinni a kalóriát szalonnából is még sem fogsz tőle izmosodni.

ha fehérje és gyors ch megy a tömegnövelő helyett akkor nem vagy veszteségben de a tömegnövelőt remélem kimérted és nem a rá írt adagjával fogyasztottad.

2014. febr. 11. 20:57
 9/13 A kérdező kommentje:
mármint,hogy kimérni? kevesebbet fogyasztok,mint az előírt,ha erre gondolsz,de csak most az elején.
2014. febr. 11. 21:37
 10/13 A kérdező kommentje:
persze tudom,hogy a "szalonnátol" nem fogok izmosodni. Ahhoz sok minden más is kell. vitaminok,hogy 1 példát mondjak. mondjuk a tankba van c-vitamin,ami mellett multivitamint is szedek.
2014. febr. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!