Milyen gyakorlatokat kene vegezzek, hogy nyarig kockahasam legyen?
Figyelt kérdés
Napi 600 felulest csinalok, 14/L2014. febr. 9. 15:00
1/12 dirtboy válasza:
2/12 anonim válasza:
Csinálhatsz hatezret is, de feleslegesen, mert minden az étkezésen múlik.
3/12 anonim válasza:
a 600 kevés csinálj 605 sokkal többre mész vele
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan kene etkezzek?
2014. febr. 9. 16:22
6/12 dirtboy válasza:
hány kiló vagy és milyen magas,ezt azért nem ártana tudni mielőtt tanácsot adunk ne hogy aztán csont kollekció legyél a végén.
7/12 anonim válasza:
Hogy étkezz? Normálisan, egészségesen ami általában a te korodbeliek körében nem jellemző.
8/12 anonim válasza:
Hallod, szerintem lánynak fölös a kockahas :/ Szerintem legalábbis.
De én csinálok napi 140-et kb és már látszik :) Annyit fölös csinálnod de hidd el az a has elég ha vékony és lapos nem kell kockásnak lenni-e. Később majd rá jössz :) 17/F
9/12 A kérdező kommentje:
165cm/45kg vagyok ,,,azert szeretnek kockahasat mert ,olyan vagyok mint egy allapotos no :/ :'/
2014. febr. 10. 14:18
10/12 dirtboy válasza:
165cm/45kg neked inkább testképzavarod van,még hogy állapotos nő,elég vékonyka lehetsz,arról az állapotos hasról mutathatnál képet.
fogynod biztos hogy nem kell ilyen súly,magasság arány mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!