Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat csinaljak...

Milyen gyakorlatokat csinaljak, hogy kockahasam legyen?

Figyelt kérdés

Leginkabb derekebb, testesebb emberkek velemenyere vagyok kivancsi mert en is elegge derek vagyok es hallottam olyat is hogy vannak olyanok akik barmennyit edzenek nem lesz kockahasuk ebbol nemtom mennyi igaz.

178magas vagyok es 83kilo, intenziven sportolok, viszont nemnaon akar kialakulni a kockahas. Mennyi ido kell hozza hogy 2kockabol meglegyen a 6? Amugy csinaltam egy fajta gyakorlati sorozatot de nemnaon lattam valtozast. Gyorsabban kialakul a kockahas ha naponta tobbet es tobbet csinalok bizonyos gyakorlatokbol vagy ez ettol fuggetlen?

2011. jan. 29. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Kockahas a kőkemény diétától alakul ki,edzéssel csak a kockák mélységét lehet kiemelni!Iktass be az edzésedbe egy kemény has tréninget és diétázz keményen!
2011. jan. 29. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Es menyi ido alatt alakulhat ki? illetve menyire szamit jobban a gyakorlat hosszusaga es kemenysege, mint az intenzivitas?
2011. jan. 29. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:

attól függ mennyi zsír van most a hasadon,én heti egyszer hasazok és tömegelés után 3 hónap alatt látszanak a kockák

(diéta mellett)

2011. jan. 29. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

f*sz kivan veletek.

rengeteg ilyen kérdés van, de annyira nem vagytok képesek, hogy használjátok a keresőt

2011. jan. 29. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
írd be a keresőbe, hogy kockahas
2011. jan. 30. 02:54
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Itt mindent leírtam, amit Neked is mondhatnék.

2011. jan. 31. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!