Edzésnap estéjén sör?
Figyelt kérdés
Ha délelőtt voltam edzeni és este megiszok egy sört az okozhat negatív hatást? Nem szoktam inni, de haveromnak névnapja lesz és ezen alkalomból meginnék egy korsóval2014. febr. 7. 15:35
1/6 anonim válasza:
Ne vicceljél,nyugodtan meg ihatsz akár kettővel is:).Én is kondizok már három éve,de attól még havi egyszer el megyek sörözni a haverokkal.Ha nagy ritkán meg ejtesz egy sörözős estet az nem igazán fog negatívan befolyásolni a fejlődésed.
2/6 anonim válasza:
Megágyaz a bornak, ami előkészíti a gyomrot a pálinka befogadására.
4/6 anonim válasza:
A sportolók nem isznak alkoholt...
5/6 anonim válasza:
Egen.. én is ezért mondom magam harcművésznek, mert jöttek ezzel a sportolók nem isznak alkoholt dumával.. pff, milyen maradi..
6/6 oyeacch válasza:
Edzésnap előtti este bor vagy fröccs nekem határozottan jót tesz. Edzés előtt pár órával deci tömény: minden gyakorlatban - 4-5 ism. volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!