Segítséget kérnék! Melyik a jobb? A kevésbé károsabb? . Hozzá értő emberek segítségét kérném! Negatív kommentekek kérem hanyagoljátok! Lent vannak a kokszok!
Anabol.
Danabol.
Stanzol(Winstrol).
Oximethalon(Anapolon 50)
Methyltestosteron.
Nem segítségnek és rábeszélésnek szánom a hozzászólásom...DE..
Az összes cucc jó, kérdés hogy mire. Nem vagyok negatív, de te tuti hogy semmi hozzáértéssel nem rendelkezel, máskülönben nem értem hogy lehet összevetni egy stanát egy oxy-val? Önmagában egyik sem ér egy rakás szart se, és mind káros, de az anapolont külön kiemelnél.
Tömeg szeretnék növelni, egyben izom tömeget...
rendes edzéstervem van,rendes étkezésem!
Csak nagyon nehezen hízok,és ezért terveztem hogy szerzek egy két segítséget, tudom hogy utána vissza esek...
Segítséget kérek melyik lenne a jó, ára nem számít!
Hogy néz ki az étrended konkrétan?
Olyan nincs, hogy nehezen hízok, ha megvan a kellő tápanyagbevitel akkor jön tömeg.
Üdv,
Nem eszel eleget.
Kell egy étrend ami tartalmazza azt a makrotápanyagmennyiséget ami fedezi a napi igényt.
Hány kg vagy?
Üdv,
Napi szintem be kell vinned 260-300 gramm szénhidrátot és 130 gramm fehérjét.
Ez megközelítőleg 55 gramm csirkemellben és 40 deka (nyers) rizsben van meg.
Ha ezt a tápanyagmennyiséget beviszed naponta akkor jönni fog a tömeg naturálban is.
Cserébe nem teszed tönkre magad, nincs értelme kockáztatni pár kg ideiglenes izomért az jövődet.
Felejtsd el a szteroidokat, nincs értelme koxolni, kivéve ha versenyezni akarsz.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!