Ti hogy vagytok vele nem tömegnövelésnél?
Üdv !
Ti, hogy bírjátok megenni ezt a sok kaját, már engem a hányinger kerülget és a sápadtság.
70 kg-hoz mért, tömegnövelőn vagyok.
Tegnap kezdtem.
100g rizset lemértem, megfőztem lett belőle 300g kb...
Mivel az eredeti tápérték számít és 300g a 100g-nak felel meg.
Betoltam 300g rizet + 90g csirkemellett+ csomó zöldséget.
Ez csak 1 étkezés a többiből . szinte fél kg étel lemegy a torkomon 1 étkezésnél...
Ti hogy bírjátok.
Majd megszokja a gyomrom, ezt a sok kaját ..
100gram rizs + 200gramm víz. A rizsből nem lesz több CH attól mert megfőzöl.
200gramm viz = egy pohár víz.
Tegnap kezdted és már bajod van?
Hagyd abba, nem neked való ez a sport. Tényleg.
Nem vagyok kövér, amikor hirtelen nekifogsz ilyen sok kaját benyomni. Hányinger, hasfájás ez van. Nem tehetek róla ?
Csak érdekel ti is így kezdtétek ? Ezekkel a tünetekkel.. ?
170g fehérjét viszek be / nap !
Szerintem sokkal több is a kelletnél ;)
nem feltétlenûl kell mindig görcsösen ragaszkodni a testépítõ dogmákhoz. Bátyám pl tömegelésnél is alig fogyaszt cht, ha kalória plusszban vagy épülni is fog a tested, lehet nem olyan ütemben, de mindenképen.
De ha te ragaszkodsz a rízszabáláshoz, akkor is azt is milliókép el lehet készíteni, fûszerekbõl is létezik millió, hús sem csak csirke van a világon. ha egy étel sz@r nehezen csúszik, nem esik jól attól millió bajod is lehet, a szervezeted sohasem hülyeségbõl tiltakozik érdemes lenne hallgatni rá, minthogy szándékosan kitágítsd pl a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!