Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggelre ez nem sok? Szálkásítás

Reggelre ez nem sok? Szálkásítás

Figyelt kérdés

96 kiló vagyok, reggelre 120g zabpelyhet kéne ennem.. az nem sok egy picit? vagy csak nekem tűnik soknak? napi ötször étkezem.. reggel - 120g

10 - 60g

13 - 60g

16 - 60g ( ez után edzés ) és este már nem viszek be.. persze nem gond, mert hamar lent van mivel leturmixolom.. de mégis.. olyan soknak tűnik.. nem sok? Napi szinten ez 300g zabpehely.. én olyan soknak találom..

2014. febr. 4. 07:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez az! Már 3-an vagyunk!

No Carb forever!!! XD

2014. febr. 4. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Lázadjunk fel, nyomjuk le a szénhidrátfogyasztó baloldali propagandát!

Lehetnénk, mondjuk White (meat) power XD

Követelem a szénhidrát betiltását! Több fehérhúst minden magyar állampolgárnak! Megfelelõ habi halolaj ellátást a családoknak :D alapítsunk pártot :)

bassxus ezen me veszekedjetek már úgysrm tudjátok meggyõzni egymást, egyikõtöket elvakítja a szénhidrátfüggõség, a másiknak meg túl sok zsír kerûlt az agya helyére. :D

Kérdezõ te meg nyugodtan egyél kevesebb cht, ezeknél a diétáknâl a megadott szorzókat igazából száraz izomtömegre kellene számolni, valójában, semmi szükséged annyi fehérjére, zsírra, ch-ra meg pláne amennyit ezekkel a gyakran tanácsolt szorzókkal kiszámolhatsz a testtömegedre.

2014. febr. 4. 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:
amúgy bátyám a másik srác most esett le XD én meg azthittem egy új no carbos :,(
2014. febr. 4. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Libsi szénhidrátfogyasztó propaganda :D

Sperseus, Te vagy a legnagyobb forma komolyan!! :D

2014. febr. 4. 13:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Mind szép és jó, de akkor most a szálkásítás mi is?... Illetve mit kéne enni?
2014. febr. 4. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:

zsír leadás, minél kevesebb izom leadással.

Csökkenteni kell a szénhidrát /szénhidrát és kalória bevitelt.

Enni sokfélét lehet, mivel sokféleképpen lehet fogyni. Ami megosztó az az a kérdés, hogy mit érdemes leginkább enni. Itt már kérdés hogy mik a szempontok.. nekem fontos, hogy ne kelljen állandóan kalóriákra, mennyiségekre figyelni, lakjak jól és lehetőleg egészséges legyen a kajám, tehát a gyomrom bírja, ne legyek rosszul tőle, 20 év múlva se.

2014. febr. 4. 22:09
 17/20 A kérdező kommentje:
napi szinten kb. mennyi g fehérje és zsír kell? 97 kiló vagyok..190 centi magas, bár ez nem igazán kell.. na inkább úgy kérdezem, hogy mennyi gramm / ttkg kell, fehérjéből és zsírból egyaránt?
2014. febr. 6. 20:54
 18/20 A kérdező kommentje:
Napi szinten szinte semmi ch-t nem viszek be, így jó? Illetve 200g fehérjét.. vélemény?
2014. febr. 11. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó lehet ez így. Fehérjéből olyan pikk-pakk szintetizálódik cukor ha kell, hogy azt sem veszed észre mi történt.
2014. febr. 11. 22:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor most jó ez, vagy nem?.. eléggé ironikusan "hangzott"
2014. febr. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!