Nem leszek túl vékony a szálkásítás után?
Figyelt kérdés
Sajnos beleestem abba a hibába hogy későn kapcsoltam észbe a tömegeléskor, előtte próbáltam jól étkezni de rengeteg félrekajálás volt, heti fele-fele arányban kb. Edzeni már több éve edzek, mondjuk az elmúlt 3 hónapot nagyon megnyomtam, mind kajában, táplálékiegészítőkben és rengeteget olvastam a témáról. Ez a 3 hónap többet ért mint az előtte lévő 3 éves "edzegetés". A próbléma az hogy csak 5 kg jött fel, most 74-75 kg között vagyok és hozzá a nem túl magas 171 cm, van zsír a hasamon, derekamon, mellen, lábon amit el el szeretnék tüntetni nyárra mindenképp. 38 cm a karom kerülete, és attól tartok a diéta + aerob után nyárra nagyon sokat fog veszteni és olyan leszek mint aki soha nem nyúlt súlyzóhoz csak egyszerűen vékony. Valakinek valami tapasztalat? Megszívtam?2014. jan. 31. 18:20
1/3 Osynho válasza:
Még tömegelj nyugodtan, de figyelj oda a kajára, hogy minél kevesebb zsír jöjjön fel. Aztán nyárig lepucolod a felesleget.
2/3 anonim válasza:
3 hónap alatt 5kg az pont jó. Tömegnövelésnél havi 2kg az ideális szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen akkor kicsit várok vele, bízom benne majd hogy könnyen fogyok.
2014. febr. 2. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!