LePeDő kérdése:
A futás jó vagy rossz erre a célra?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon vastagak a combjaim és a vádlijaim, szeretném megvékonyítani őket, ezért gondoltam, hogy elkezdek futni. Viszont egy barátom azt monda, hogy ezzel csak még vastagabbak lennének, mert a futástól csak megizmosodnék. Akkor most jó a futás, hogy vékonyabbak legyenek a lábaim vagy nem? És ha nem, akkor mi lenne jó?2013. dec. 18. 19:11
1/5 anonim válasza:
akkor fogsz fogyni ha elkezdesz rendesen enni ez teszi ki a fogyás 70%át és amíg nem kezded el elkezdhetsz csinálni bármit de nem fogsz elérni vele eredményt.
2/5 A kérdező kommentje:
Már rendesen eszem és diétázom... Fogyok is vele, de szeretnék mozgással rásegíteni főképp a lábaim vékonyítására.
2013. dec. 18. 19:36
3/5 Makoscsiga válasza:
"amíg nem kezded el elkezdhetsz csinálni bármit de nem fogsz elérni vele eredményt."
Ez baromság. Mondjuk van a páciensen 1o kg felesleg. Azért nem fogy, mert annyi energiát használ el, mint amennyit bevisz. Ha ugyan ennyit eszik, és közben minden nap fut 1o km-t, akkor nincs az az isten, hogy ne fogyna. Különben elmehet Nobel díjat átvenni az energiamegmaradás megdöntéséért. :D
(btw, akik nem tudnak lefogyni a futástól, azok vagy többet esznek, vagy egyszerűen a futás előtti diétával sem volt egyensúlyban a testsúlyuk -> és csak a további hízás állt meg.)
4/5 A kérdező kommentje:
De nem a fogyással van a gondom, az megy... Csak szeretnék a lábamon szálkásítani. Úgy tudtam, hogy a futóknak szép vékony lábuk van és ezért gondoltam a futásra. Akkor most fussak vagy ne? Nem lesz túl izmos a lábam?
2013. dec. 18. 20:36
5/5 anonim válasza:
Én atlétikázom, azon belül is futok és hát eléggé izmos lett tőle a lábam, főleg a vádlim. Vékonyabb nem lett, csak izmosabb. Akkor tudod vékonyítani, ha diéta mellett közepes mértékben sportolsz rá (pl. konditeremben, de jó a futás, bicajozás is). És persze mindig kell nyújtani. Igaz h izmosabb lesz, de kicsit vékonyabb is. Persze genetikától is függ h tudod e jól vékonyítani, vagy csak alig. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!