Melyik lenne a kevésbé rossz cipő futáshoz?
Egy noname olcsóbb sportcipő, de legalább új, vagy
egy használt, de márkásabb futócipő?
A mostani cipőmben már érzem, hogy megette a "kilométereit" nagyon szükséges lenne miharabb egy újat beszereznem, de nem igazán fér most bele az anyagi keretbe egy tényleg jó cipő.
Arra gondoltam, hogy veszek egy olcsóbb, nem márkásat, de azért próbálom a legjobbat kiválasztani.
Vagy inkább nézzek szét ilyen netes oldalakon, hátha találok valami használtat, jó áron?
De azt kitudja hányszor használták már, meg lehet nem is lenne jó, meg már más lábához "idomult"
Nem tudom eldönteni, segítsetek légyszi:)
Igazad van, kifutó darabok között még szétnézek holnap, Hervisbe szokott lenni mindig ilyen, fölsőket is úgy szoktam venni, ez eszembe se jutott..
De max 3-4 ezrem van csak rá..(annyiért úgysem elsz, de próbacseresznye)
Szóval ha ott nem lesz méretemben, ekörüli összegért, marad a noname (Winkre gondoltam, az azért jobb lehet)
"Asics még állítólag nem rossz"
asics a legjobb, nem állítólag nem rossz ;)
KÖszi, hogy írtatok:)
Én Niket szeretnék majd..Arról esetleg vélemény vkinek?
Ezt a kevesebb mint egy hónapot a szülinapomig meg kíbírom már valahogy, egy futócipőt kértem szülőktől:)
Addig a futást inkább hanyagolom is, marad egyelőre a spinning, legalább kíméli a bokámat, ami elég sokszor fáj mostanában.
:) Arra gondoltam én is:)
Heti 3-4x szoktam általában, kb 8-10 kilométert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!