Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó ez az edzés terv?

Szerintetek jó ez az edzés terv?

Figyelt kérdés

Üdv.

Na akkor bele is vágok.

1. Nap Mell- Bicepsz (Has)

2. Nap Váll- Tricepsz (Kardió: 10- 13 bicaj)

3. Nap Hát-Láb (Has)

Ez hétfőtől-szerdáig és ismétlem csütörtöktől szombatig vasárnap pihenő esetleg kis aerobik. Az a kérdésem ez jó kivitelezés ezzel az edzés el esetleg lehetne kockás hasam mármint a has-kardió felváltva? Tudom a kajától függ de most ez edzés! Amúgy ezt a hast csinálom: http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU

2014. febr. 1. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem edzésterv, csak az izomcsoportok elosztása.És én nem edzeném a lábat a háttal..
2014. febr. 1. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor rosszől írtam most na de a kérdésemre válaszolnál? És miért nem edzenéd?
2014. febr. 1. 20:39
 3/5 anonim válasza:
Ez szar heti 5 nap edzés bőven elég , 1 izomcsoportot max heti 1x edzj ezalol kivétel lehet a has . olyan nagy izomcsoportokat mint a hát és láb nem edzünk együtt
2014. febr. 1. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:
de miért??? amúgy 14 éves vagoky szóval annyira keménynen em nyomom hogy hétről hétre lehet látni változást.. óvatosan odafigyelve
2014. febr. 2. 12:02
 5/5 anonim válasza:
azért mert edzés alatt sérülnek az izomrostok, és ha nem hagysz a szervezetednek elég időt (minimum 7 nap kivéve has,bicepsz,tricepsz kb 4 nap) hogy helyrehozza akkor csak lassítod a növekedést, az izom nem attól nő hogy minél többször edzed, az izom leginkább alvás közben nő, az edzés csak arra kell hogy a szervezeted arra sarkald hogy próbáljon meg alkalmazkodni a növekvő terheléshez nagyobb izmot építsen
2014. febr. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!