Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány év munkája lenne eljutni...

Hány év munkája lenne eljutni Gyúrós Józsi szintjére? Heti 4x edzenék, Jumbo van!

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 23. 12:44
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
2014. jan. 23. 12:49
 2/22 anonim ***** válasza:
43%

Remélem viccelsz !?! Ez a srác nagyon nem egy nagy szám és én női szemmel nézem !

A testépítés nem Jumbo-ról és heti négy edzésről szól.

Az egész 80%-a az étkezéseden múlik, amit szilárd kaján értek, tömegnövelésnél 4-5 g x testsúly kg szénhidrát, 2g x testsúly kg fehérje bevitele szükséges . Aminek nagy része legyen szilárd kaja és amit nem tudsz bevinni az legyen táplálékkiegészítő, illetve edzés után mindenképp fehérje turmix + gyors ch, utána fél órával szilárd kaja .

Aztán a maradék 20 % az edzés és persze a genetika .

A jumbo-t pedig felejtsd el , többet érsz egy sima fehérjével és gyors ch-val, olcsóbb is és a Jumbo tele van cukorral ...

2014. jan. 23. 12:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Agyilag? Már ott vagy, nyugi.
2014. jan. 23. 13:09
 4/22 Body Endre válasza:
Eléggé ki van pattintva, de szerintem másfél 2 év alatt simán megy, és nem kell Jumbo! Sima fehérje és gyors ch.
2014. jan. 23. 13:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakadjunk már le erről a hülyegyerekről, mindenki sír, hogy a sok birka nézi ezeket a vackokat, bezzeg neki kulturáltabb szórakozás kell, aztán mégis tele van vele a gyik is.
2014. jan. 23. 13:20
 6/22 anonim ***** válasza:
7-8 hónap alatt hozható Koksz nélkül, ez a .....zi nem olyan izmos :)
2014. jan. 23. 13:21
 7/22 A kérdező kommentje:
Csakis koksz nélkül! Miért Gyúrós Józsi kokszolt??? :O
2014. jan. 23. 13:29
 8/22 anonim ***** válasza:

Amilyen hülye, kinézem belőle :)

Egy kemény edzéshez ember is kell, ő pedig nem az :)

2014. jan. 23. 13:30
 9/22 anonim ***** válasza:
Elvileg mondta hogy koxol, valahol írták, én azt a szennyet nem nézem, de ez a köcsög a téma mindenhol.
2014. jan. 23. 13:39
 10/22 A kérdező kommentje:
Annyit nyilatkozott, hogy ő lesz az új Kathi Béla, párja sem lesz a sportágban. De azt nem olvastam hogy kokszolt volna, vagyis én nem hallottam. Akkor nem nagyobbnak kéne lennie ha kokszolt?
2014. jan. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!