Hány év munkája lenne eljutni Gyúrós Józsi szintjére? Heti 4x edzenék, Jumbo van!
2014. jan. 23. 12:44
2/22 anonim válasza:
Remélem viccelsz !?! Ez a srác nagyon nem egy nagy szám és én női szemmel nézem !
A testépítés nem Jumbo-ról és heti négy edzésről szól.
Az egész 80%-a az étkezéseden múlik, amit szilárd kaján értek, tömegnövelésnél 4-5 g x testsúly kg szénhidrát, 2g x testsúly kg fehérje bevitele szükséges . Aminek nagy része legyen szilárd kaja és amit nem tudsz bevinni az legyen táplálékkiegészítő, illetve edzés után mindenképp fehérje turmix + gyors ch, utána fél órával szilárd kaja .
Aztán a maradék 20 % az edzés és persze a genetika .
A jumbo-t pedig felejtsd el , többet érsz egy sima fehérjével és gyors ch-val, olcsóbb is és a Jumbo tele van cukorral ...
4/22 Body Endre válasza:
Eléggé ki van pattintva, de szerintem másfél 2 év alatt simán megy, és nem kell Jumbo! Sima fehérje és gyors ch.
5/22 anonim válasza:
Szakadjunk már le erről a hülyegyerekről, mindenki sír, hogy a sok birka nézi ezeket a vackokat, bezzeg neki kulturáltabb szórakozás kell, aztán mégis tele van vele a gyik is.
6/22 anonim válasza:
7-8 hónap alatt hozható Koksz nélkül, ez a .....zi nem olyan izmos :)
7/22 A kérdező kommentje:
Csakis koksz nélkül! Miért Gyúrós Józsi kokszolt??? :O
2014. jan. 23. 13:29
8/22 anonim válasza:
Amilyen hülye, kinézem belőle :)
Egy kemény edzéshez ember is kell, ő pedig nem az :)
9/22 anonim válasza:
Elvileg mondta hogy koxol, valahol írták, én azt a szennyet nem nézem, de ez a köcsög a téma mindenhol.
10/22 A kérdező kommentje:
Annyit nyilatkozott, hogy ő lesz az új Kathi Béla, párja sem lesz a sportágban. De azt nem olvastam hogy kokszolt volna, vagyis én nem hallottam. Akkor nem nagyobbnak kéne lennie ha kokszolt?
2014. jan. 23. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!