Hány év munkája lenne eljutni Gyúrós Józsi szintjére? Heti 4x edzenék, Jumbo van!
Nem értek annyira , sőt semennyire a kox-hoz, de gondolom ott sem elég csak nyomni a kox-ot magadba és nőni fog az izmod, megfelelő kaja az mindenképp kell és kemény edzés, szóval szerintem ha kox-olt is Kathi Béla sose lesz :D !!!
Egyébként mi a frász tetszik rajta ? Mellizma sincs !
Ha már egy ilyen névvel mentem volna be, hogy "gyúrós", azért odapakolom magam rendesen...
Van a terembe ahova járok sok srác aki kox-ol, de tényleg dromedárok lesznek tőle, de amikor vége és kimegy belőlük mint egy lufi , jócskán veszítenek a "térfogatból", nagyon látványosan. Szóval ha ő kox-olt majd pár hónap múlva észre lehet venni rajta bent, ha addig bent marad, de sajnos ahogy elnézem erre van igény :O
Inkább másra ösztönözne a média már végre, nem arra, hogy hogyan legyünk "gyúrós Józsi", meg hogyan ne tanuljuk és dolgozzunk ... ahogy a lányok testét elnézem az meg förmedvény :O
Ki a fa szom ez a buz1gyerek? És mi a franc tetszik rajta bárkinek?
Most már tényleg kezd idegesíteni a dolog, mindenki ezzel jön.Hogy lehet elérni ezt a szintet? Úgy csináltok mintha az új Arnold Schwarzeneggert látnátok, pedig csak egy ostoba paraszt akinek van egy kis karja, de amúgy még csak nem is izmos, a legtöbb kondiba járó gyerek, aki oda se figyel a kajára jobban néz ki.
Nem nagy szám a gyerek, csak egy átlag 18-20 éves kölyök, aki 1-1,5 éve konditerembe jár. Szerintem nincs 75 kilónál több. De nincs is úgy leszálkásítva, mint pl. Csuhai Jancsi 80kg-os versenysúlynál. Meg nem is olyan alacsony.
10 kiló izom még elférne rajta, akkor azt mondom egész jól néz ki, de így elég nyikhaj. Kíváncsi vagyok, lesz-e 60kg mikor kijön a villából :D mert már most fele akkora mint mikor bement. Kajálást leszarja szerintem, még saját testsúllyal sem edz. Amúgy nem olyan gyökér gyerek ez, mint a promo videóban. Az elég szánalmas lett, de kellett a reklám.
Egy a lényeg, ez a srác ne legyen példakép.
És még mielőtt valaki belekötne, igen, heti 3-4 alkalommal nézem, ha épp otthon vagyok és nem a teremben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!