Valaki003 kérdése:
Ha tömegnövelőt eszek/iszok magába, mármint hogy nem gyúrok mellé, hanem pl bekeverem megiszom napi 2x pl egy Jumbo 5kg-osat, hízhatok tőle?
Figyelt kérdés
47 kg 171 cm vagyok 17/F és hízni akarok de eddig nem nagyon sikerült...Akármennyi kaját megettem napról napra hétről hétre de semmi súlybeli változás..:S szóval ha eszek rendesen meg napi 2 shake tömegnövelő tudnék hízni? cinkelnek is sokan a súlyom miatt hogy milyen sovany vagyok..2014. jan. 20. 19:53
1/9 dirtboy válasza:
nem kéne így tömegnövelőt inni,cukor beteg is lehet ha hajlamos vagy rá.
ezek a tömegnövelők tele vannak gyors ch val.
edzés után is csak azért jók ezek mert van hová beépülniük.
legyen inkább étrended,azért nem hízol mert keveset eszel még akkor is ha azt hiszed hogy nem.
2/9 anonim válasza:
dirtboy jól mondja, egyél kaját!
3/9 A kérdező kommentje:
egy átlagos napi kaja nallam reggel 7 kor egy szendvics 11 fele 2 szendvics 13:00 fele ebéd (mikor mi) általában pörköltök ilyesmik, 16:00 fele nasizas 18:00 fele vacsora ami általában leves meg tésztaféle pl mákos tészta , milánói stb este 22:00 fele is eszek ... amit találok valami tejeset... nemtudom. szerintem eszek..
2014. jan. 20. 20:26
4/9 dirtboy válasza:
ez nagyon gyenge egy mennyiség,mondtam én hogy ez a baj,azt hiszed sokat eszel de igazából nem
5/9 dirtboy válasza:
ja és még ráadásul a napi mozgást nem néztem,lehet elégetsz egy csomókalóriát amivel még kevesebbnek számít ez a kaja mennyiség.
6/9 A kérdező kommentje:
minden napos tesi óra plusz heti 1-2 vagy 3 napon focizok 2órát. mit kéne tennem/ennem?!
2014. jan. 20. 21:10
7/9 dirtboy válasza:
olyan étrend jó lesz mint a kondisoknak,tehát tömegnövelõ étrend.
8/9 A kérdező kommentje:
mellé tömegnövelőt ihatok pluszként?
2014. jan. 20. 21:22
9/9 A kérdező kommentje:
mármint úgy, hogy nem gyúrok.
2014. jan. 20. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!