Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért preferálják ennyien a...

Miért preferálják ennyien a Jumbo nevű tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

Mármint rengetegen próbálnak győzködni hogy csak ennek a terméknek köszönhetik izomtömegüket,energiájukat,fejlődésüket. Ócsárolva az egyszerű tejsavó + szőllőcukor kombinációt edzés után.

Tisztában vagyok vele hogy megfelelő pihenés,edzés és étrend nélkül semmit sem ér egyik verzió sem,viszont ha minden adott,szerintetek melyik utat járjam?

2013. dec. 10. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért mert Scitec, és a Scitec a sok reklámmal, rendezvénnyel, szponzorált versenyzőkkel eladja. A sok kezdő azt hiszi, hogy a versenyzők ettől nőttek meg.
2013. dec. 10. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
A MyProtein + CH ! A 2-őt külön megveszed 2-3 hónapig rendben vagy, olcsóbban, és a minőség is talán jobb !
2013. dec. 10. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert a Scitecnek mindenki nyalja a seggét a komoly marketinge miatt. Egy MHN Gainer messze jobb a Profnál(a zöldnél meg pláne), de a legtöbb mellbicepszező hobbigyúrós azt se tudja, mi fán terem.
2013. dec. 10. 18:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Na igen! Valamiért én sem akartam beletörődni ezekbe a "tényekbe" így jobban utána néztem a dolgoknak. De ugye az egyszerű embernek elég az a szó hogy Jumbo és hogy Scitec
2013. dec. 10. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
A Scitec magyar cég, és itthon keményen nyomul, de sokat is tesznek a sportért! Vegyük a BBTV-t, Muscle Beach, Superbody dolgokat, azért a reklám mellett csinálnak jó dolgokat is!
2013. dec. 10. 18:58
 6/11 A kérdező kommentje:

A Myproteint viszont nagyon ócsárolja a Scitec.

Mi oka van rá?

2013. dec. 10. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt még nem láttam, hol láttad? A Biotechet szidják sokat, főleg a versenyzőik egy rendezvényen.
2013. dec. 10. 19:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Egy fórumom olvastam.

- Kamu fehérje %

- Emészthetetlen

- Rosszul előállított

Szerintem fiktív dolgok,de érdekel,miért kell a külföldit lefikázni.

2013. dec. 10. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Linkeld már be kérlek, minimum priviben :D
2013. dec. 10. 19:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Fú a fórumot elő kell keresnem.Egy ilyen választ viszont linkelek

2012-es bevizsgálás eredménye, nem idehazai:

A lista nagyobb csak az idehaza ismertebbeket irom le...

myprotein impact whey 78,4 helyett 64,7%

optimum platinum hydro whey 76,9 helyett 61,5%

siy star whey isolate 78,9 helyett 60,8%

gaspari myofusion 69,4 helyett 37,4% (!)

de volt a listán egy american pure whey nevü gyártó is aki a cimkén 87,8%ot tüntetett fel de a fehérjetartalom 0 volt!!!

erről van szó:

[link]

A bevizsgált cuccokat nyilvánosságra hozták a Redditten névvel... Senki nem perelt.

2013. dec. 10. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!