Milyen gyakorlatokat kell végeznem ahhoz, hogy kockás legyen a hasam?
Figyelt kérdés
Nincs nagy zsírrétegem és egy nagyon picit látszódnak a kockák. És hogyan kell megmérni a testzsírszázalékomat? (fiú vagyok) És ne aerob edzést írjatok léci hanem gyakorlatokat vagy edzéstervet.2014. jan. 29. 21:39
11/20 anonim válasza:
Aerob: futás, kocogás, lépcsőzés, 45-50 percig , ch-t beviteled napi szinten vidd le, sok fehérjét vegyél magadhoz, és lesz zsírégetés, azt majd úgy is megtapasztalod hogy kb mennyi zsír lehet rajtad , ha jól látszik akkor biztos 10% alatt van.
12/20 A kérdező kommentje:
Tehát amit leszűrtem ebből (és ezt most az összes válaszolóra értem), az az, hogy fussak-lépcsőzzek úgy 45 percig, vegyek sok fehérjét és időnként nézzem meg, hogy mennyit változtam. Van még valami?
2014. febr. 3. 15:41
13/20 anonim válasza:
szénhidrát minél kevesebb legyen kevesebb mint naponta elégetsz, (diéta)
14/20 A kérdező kommentje:
És milyen kajákban van szénhidrád? És honnan tudjam, hogy naponta mennyit égetek el?
2014. febr. 4. 18:28
15/20 anonim válasza:
kiszámolni nem tudom de a heti 1 kg fogyás akkor izmot nem veszítesz csak zsírt égetsz, de a fehérje legyen mert akkor abból is vesz el.
16/20 A kérdező kommentje:
De most nem tudok télen futni, ezért valami benti edzés kéne. Pl.: napi 100 felülés vagy ilyesmikre gondolok. Ja és csak délután és este vagyok szabad. Nincs túl sok eszköz itthon.
2014. febr. 5. 16:51
17/20 anonim válasza:
a felülés nem égi el a zsírt ez tévhit szokott lenni, zsírégetésre aerob és diéta kell, esetleg szobabicikli télre jó , de mikor tudsz fuss lépcsőzz vagy bicikliz, de edzeni zsír égetés mellett is kell mert izmot elvesz akkor. + a fehérje növelése.
18/20 A kérdező kommentje:
Már tíz kommentet írtatok, de még mindig csak: sok fehérje. kevés szénhidrát. Nincs szobabicikli, nem tudok hol lépcsőzni télen.
2014. febr. 6. 15:08
20/20 anonim válasza:
Mekkora egy hisztis gyökér vagy! Mások írják neked a jó tippeket te meg csak a kifogásokat gyártod itt..ez nem sporthoz illő hozzáállás! Inkább hízz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!