Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alakformáló testépítés fehérje...

Alakformáló testépítés fehérjeporok nélkül is lehetséges?

Figyelt kérdés

Elolvastam a sárga kapszulát, tetszett és át készülök alakítani az életem. Súlyzós és aerob edzést szeretnék végezni, mellette kimért, nekem szükséges tápanyagmennyiséget bevinni. Ez elég ahhoz hogy feszes izmos alakot csinálhassak pár év alatt vagy a szép izmokhoz kell a megnövelt fehérjebevitel porok formájában?

[link]

Hasonló alak a célom csak kicsit arányosabb... Ha kell fehérjepor milyet ajánlotok?

19/L

2014. jan. 27. 11:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Na meg az, hogy 64%-om van azt nem ebben a kategóriában szereztem meg. Ilyenre alapozni.... Azt hittem valamivel okosabb vagy:)
2014. jan. 30. 18:13
 32/34 A kérdező kommentje:
Érveléstechnika 1-es szerintem inkább zárjuk le nem szeretném hogy égesd magad.
2014. jan. 30. 21:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem égetem magam... Az hogy kiállok magamért és valóban fejlődöm az nem égés. Az hogy nem fogom neked elmagyarázni az is biztos csak te nem vetted észre. Követeled, hogy fejtsem ki magam, de direkt nem fejtettem ki és nem is fogom. Erre láthatóan okos lettél. Pont ezért. Ilyeneknek nem érvelek. Csináld azt amit akarsz. Ott a könyvecskéd és csináld. Jó éjt!
2014. jan. 30. 21:34
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem követeltem semmit, csak ha ekkorára vagy magaddal hogy neves testépítőket fikázol gondoltam szolgáltatsz valami alapot hozzá. De hát úgy látom ez nem módi :) Nekem nem probléma tényleg.
2014. jan. 30. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!