Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alakformáló testépítés fehérje...

Alakformáló testépítés fehérjeporok nélkül is lehetséges?

Figyelt kérdés

Elolvastam a sárga kapszulát, tetszett és át készülök alakítani az életem. Súlyzós és aerob edzést szeretnék végezni, mellette kimért, nekem szükséges tápanyagmennyiséget bevinni. Ez elég ahhoz hogy feszes izmos alakot csinálhassak pár év alatt vagy a szép izmokhoz kell a megnövelt fehérjebevitel porok formájában?

[link]

Hasonló alak a célom csak kicsit arányosabb... Ha kell fehérjepor milyet ajánlotok?

19/L

2014. jan. 27. 11:24
1 2 3 4
 21/34 dirtboy ***** válasza:

hál istennek úgy látom a kérdezőnek a helyén van az esze.

mikor "nick" névtelen senkik fikázzák bunnyt azért az elég vicces.

a színészről meg csak annyit hogy orvosi felügyelet mellett szoktak ezek koxolni,profi edzőkkel és annyi dolguk van egész nap hogy a forgatás napjáig fel szedjenek pár kiló izmot.

nem kell hasra esni ha sikerül nekik és korántsem az edzésterv a kulcsa inkább a kitartás és eredeti kox.

2014. jan. 28. 10:17
 22/34 anonim ***** válasza:
Nahát én meg a levegőtől puffadok.....-.-" Ó Istenem bunny a mindenható ó szent ég! Én meg csak lufit rakok magamra... Én ökör, hogy nem bunnyra hallgatok. Kacc kacc. Na aztán a te neved kiokosított..
2014. jan. 29. 00:50
 23/34 A kérdező kommentje:
Utolsó most komolyan a puffogás helyett írd már le mi az amit bunny mond és rossz és te pont az ellenkezőjét csinálod és jó? :D Tényleg érdekel. Ha még ennyit sem tudsz akkor van egy olyan érzésem hogy még a könyvet is lusta voltál elolvasni.
2014. jan. 29. 01:28
 24/34 dirtboy ***** válasza:

én legalább válalom a válaszaimat nem titkolom hogy melyiket írtam én,te még erre sem vagy hajlandó ezért vagy rejtett nickel.

játszod a szakértõt a semmire,lehet egy 15éves suttyó vagy de elvárod hogy neked higgyenek ne egy olyan embernek aki tényleg szakértõnek van titulálva és ebben is dolgozik.

ezt te komolyan gondoltad?

2014. jan. 29. 09:15
 25/34 anonim ***** válasza:

:D

15 vagy te:D Amúgy úgy vádolsz mást koxolással, hogy nem is tudod csak gondolod. Én nem hiszem, hogy koxolt, de nem tudjuk ahogy te se. Láttad a filmjét? Én igen és abszolult nem egy szálkás izompacsirta vagyis van rajta bőven test zsír! Na most magyarázzam el neked, hogy lehet gyorsan könnyen tömeget felszedni ami nem izomból áll? Persze vett fel izmot, mert az is látszik, de nem több mint amit egy kezdő. Másik dolog állítólag spartacus féle edzései voltak ami hasonló a fegyenc edzéshez. Nos nagyon sokan lebecsülik ezt pedig nagyon hatásos. Van egy magyar srác aki fél év alatt fegyenc edzéssel komoly eredményt ért el amit felrak a netre. Azaz amit Mark csinált nem lehetetlen, mert többnyire zsírtömeg. Szóval nem olyan biztos, hogy koxoly okoska. Ja láttad őt fotón:) Jó pózban igaz? Ne kelljen mindent magyaráznom: www.life.hu/ez-zsir/20130904-egy-fitneszedzo-elmondta-a-meglepo-igazsagot-az-elotteutana-tipusu-kepekrol.html

2014. jan. 29. 16:18
 26/34 anonim ***** válasza:

Kérdező az a helyzet, hogy bunny ugye egy arc amikek hiszel. Ha egy kutatást olvasnál el vagy cikkeket abban ugye nem hinnél és még jó páran. Na de megmondanád, hogy ez az arc honnan szopta ki, hogy mondjuk mennyi a regenerálódási idő? Nos? Onnan ahonnan nem hinnéd el, csak kell egy arc aki megmondja és elhid.

Az izom pihenése ugye fontos és a nagy okosok mondanak 5-10 napot, igaz? Így jött ki a heti 3 edzés. Viszont hogy is van ez? Inkább számold ki te és gondolkozz ki van-e pihenve az izom, ha az állításuk igaz. Amúgy az is érdekes, hogy hogyan kell edzeni, de abba most nem folyok:)

Én egy frissebb kutatásnak hiszek mely a legkésőbb regenerálódás 3 nap. A has és a vádli 24 óra alatt megvan mivel nagy arányban van a vörös izom;) Ez alapján állítottam össze az edzéstervem és megy a dolog.

2014. jan. 29. 16:39
 27/34 anonim ***** válasza:
Jaj most mindjárt jön bunny és tévhitelni fogXD
2014. jan. 29. 16:43
 28/34 A kérdező kommentje:
A heti három edzést már az intenzív edzésre írta :) Ha intenzív edzel és egy héten többször is megkívánod egy izomcsoportra az edzést, valamit rosszul csinálsz. De itt már versenyszintű testépítőkről beszélünk nem girhes testű kisfiúkról szóval egészen más tészta... Szerintem te tényleg nem olvastad a könyvet, ha csak ezzel az izomregenerálódási idővel tudsz vagdalózni... :D És még azzal se pontosan. Na meg aki nekem life.hu-ról linkel dolgokat az inkább ne magyarázzon hitelességről... Nem vagyok szakértő nyilván van benne olyan dolog ami neked nem vált be neki igen, de erre a könyvében fel is hívja a figyelmet. "az ő könyve nem szentírás nem úgy működik hogy megmondja a tutit és az a jó. Mindenki szervezete más edzést igényel ő csak egy nagyvonalú alapot szolgáltat hozzá". Erre a célra pedig tökéletesen megfelel.
2014. jan. 29. 17:48
 29/34 dirtboy ***** válasza:

engem nem izgat mit gondolsz,csináld csak úgy ahogy akarod nekem mindegy,a lényeg hogy szerencsére a kérdezőt nem palizod be a szaroddal.

ha olyan kur va okos vagy akkor tudhatnád hogy nem tanácsos mindenkire ráerőszakolni azt amit te csinálsz mert marhára különbözőek vagyunk és nem mindenki ugyan attól fejlődik.

van egy magyar srác akinek iszod a szavait és nyáladzol a videóira,óóó de aranyos.

ne mással gyere hanem magadat nézd.

majd gyere vissza pampogni akkor ha versenyen dobogós helyen végzel úgy hogy nem koxolod szét az agyad és a te kis spéci edzésterveddel érted el.

egyenlőre csak azt látom hogy valaki irkál valamit meg hogy a válasz írója 64%ban hasznos válaszokat ad.

ez kevés szerintem ahhoz hogy megváltsd a világot.

2014. jan. 29. 22:53
 30/34 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel a kérdező véleménye ahogy a tied se. Olvasgattam azt a könyvet és egy szar:D De hát látom a birkákat vonza magához:) Azt hiszi life.hu oldalról informálódom?XD Hagyjuk-.-" Aki azt se tudja kell-e venni fehérjét vagy sem az elbújhat. Felölem oltogathatok is lesz@rom, de igazam van. Más testépítők is más módszerekkel edzenek és nem cingár gyerekek. Na szevasztok amatőrök!:)

Ja amúgy dirtyboy eltudom képzelni, hogy egy kis húsz éves alig izmos, talán picit hájas kis okoskodó gyerek vagy:D Nem tudsz te semmit:D

2014. jan. 30. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!