Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges-e? [testépítés]

Lehetséges-e? [testépítés]

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok tisztában a folyamattal ezért kikérném tapasztalataitokat az ügyben.

Én egy átlagosnál formátlanabb [90 kiló, 190 centis] 18 éves srác vagyok, zéró edzésmúlttal.

Lehetőségem van egy kisebb teremben edzésbe állni, és megfelelő ösztönzést keresek.. Párszor már nekiálltam, de persze pár hét után győzött a lustaság.

De most tényleg elhatároztam magam, mert szerintem jó adottságaim lennének, ha végre tényleg nem adnám fel.

Szóval, lehetséges-e, ha most télen edzésbe állok, [már most edzettek társaságában, megfelelő szakértelemmel, edzéstervvel, és étrenddel], hogy nyárra egy kifejezetten strandbarát külsőre tegyek szert?

várom a válaszokat. köszönöm.

2012. dec. 6. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetesen sokat fejlődhetsz félév alatt, szóval ha csak bátorítás kell, akkor simán elkezdheted.:)

Ha pedig jól is akarod végezni, akkor:

Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig:

[link]

Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést:

[link]

Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal.

[link]

[link]

2012. dec. 6. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Na végre valaki aki nem tavasszal akarja magát "kigyúrni" nyárra! :)

Ha valóban jó az gyakorlatvégrehajtás, edzésterv, étkezés és pihenés akkor jönni fog az izom. Fôleg kezdôként és akkor amikor a hormiontermelésed magas.

2012. dec. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!