Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alakformáló testépítés fehérje...

Alakformáló testépítés fehérjeporok nélkül is lehetséges?

Figyelt kérdés

Elolvastam a sárga kapszulát, tetszett és át készülök alakítani az életem. Súlyzós és aerob edzést szeretnék végezni, mellette kimért, nekem szükséges tápanyagmennyiséget bevinni. Ez elég ahhoz hogy feszes izmos alakot csinálhassak pár év alatt vagy a szép izmokhoz kell a megnövelt fehérjebevitel porok formájában?

[link]

Hasonló alak a célom csak kicsit arányosabb... Ha kell fehérjepor milyet ajánlotok?

19/L

2014. jan. 27. 11:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ez is csak egy vélemény. :) Van ismerősöm aki a könyvet követte és teljesen bejött neki.
2014. jan. 27. 21:17
 12/34 anonim ***** válasza:
Kérdés mennyi időre mennyi ideje;) Ez a nem mindegy.
2014. jan. 27. 21:18
 13/34 anonim ***** válasza:
mennyire*
2014. jan. 27. 21:19
 14/34 anonim ***** válasza:
Ugyanis mindenki fejlődik súlyemelésekkel csak nem mindegy mennyi idő alatt fejlődik ki egy szintre:) Persze, hogy lehet azzal is fejlődni, de lassan!
2014. jan. 27. 21:22
 15/34 A kérdező kommentje:
Te olvastad a könyvet? Mert ha "pont az ellenkezőjét" csinálod fogalmam sincs mit csinálhatsz.
2014. jan. 27. 21:45
 16/34 anonim ***** válasza:
64%
Az lenne az érdekes, ha tudnád mit csinálok:) Én más edzésterven vagyok és hiszek a sajátomban. A tévhiteivel ellentetben alakulok és nem összefele megyek. Munkahelyemen is észrevette egy munkatársam, hogy változott alakom.
2014. jan. 27. 21:54
 17/34 A kérdező kommentje:
Értem hát sok sikert a saját edzéstervedhez. Én maradok a heti három súlyzós edzés két aerob és a normális étkezés mellett. :D Nagyon nem tudom elszúrni szerintem
2014. jan. 27. 22:07
 18/34 anonim ***** válasza:
Elszúrni nem fogod csak az egész hülyeség. Szerintem a valóság 40 százalékát se éri el. Sok sikert!
2014. jan. 28. 08:44
 19/34 A kérdező kommentje:
Mielőtt ilyenekkel dobálózol alátámaszthatnád valamivel. :) Mert így elégé csak fröcsögésnek hat. Vagyis nem tudom nekünk iskolában még tanítottak érvelést, nem az "az szar és ez a jó de csinálj amit akarsz" típusú megmondást.
2014. jan. 28. 10:09
 20/34 anonim ***** válasza:

Még mindig a sárga kapszuláról van szó?

Olyan szinten áll mint a dietetika, használható, ennyi.

Van jobb is, egészségesebb, de sport mellé, gyúráshoz biztos hogy benne vannak az alapok.

2014. jan. 28. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!