Nem tudok hízni! Valami tanács?
a tiszta étkezés nagyon vkony alkatuaknak nem hoz eredményt, hiába a kalóriaplusz stb...
iktass be nyugodtan szemetebb kaját is időnként, mert az anyagcsere ráállt a tiszta kajára.
Persze azért szolidan.
A teljeskiörlésü kenyeret és a zabpelyhet is lődd ki, hogy a rostbevitel is csökkenjen, egyél inkább durumtésztát, könyebben is emészted.
Kizárt, hogy zsírosodj, pláne ennyi edzés mellett szóval vedd lazábbra a kaját.
Szerintem az, hogy mindennap van edzés nem éppen a legjobb.A thai box már eléggé kardió kategóriába tartozik, szóval jobban be van vonva az izomzat a mozgásba amivel önmagában még nem lenne baj, de mivel te azelőtti nap, még kondiztál, ahol szintén nem kevés izomrostot égettél, így semennyi ideje nincs a testednek újraépítkezni.
Ha van rá mód, akkor a szőlőcukrot Vitargo-ra cserélném. (bár őszintén én nem szeretek méricskélni sokat, ezért alapból tömegnövelős fehérjét veszek, pontosabban Volumass 35 prof-ot)
Thai box előtt és után én lenyomnék 1-1 adag BCAA-t.
De igazából a legeslegjobb az lenne ha lenne pihenőnap amikor semmit se csinálsz (jó persze nem holtan a földön kell feküdni, hogy Bunny-t idézzem, de ne edz semmit aznap)
Bár ahogy látom, értesz az étrend összeállításhoz azért nézegethetsz párat body.builder-en is. Ez a legszimpatikusabb nekem azok közül amik 60kilósoknak készültek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!